Konu Yazar
gokhan3199
Member
- Ocak
- 35
- 0
Bursa İçi 73 %80 Rogue SatıLıR >>> 70 quest duruyor bütün esland görevleri duruyor >>>Uygun fiyata >>> -EweT arkadaşlar dediğim gibi bursa için 73 %80 Rogue charımı satmaktayım >>> Char şu anda okçudur >>> 70 quest durmaktadır ellemedim >>> bütün esland görewleri duruyor >>> Ki bu görewleri yaptığınız takdirde çar çok rahat 75lwl olmaktadır >>> Bursa İçi satmaktayım satış yüz yüze yapıLmaktadır >>> Acil satmaktayım para qerekli >>> ChaRın ismi IHiroshimaRyozo'duR. >>> Ciddi aLıcılar Lütfen [email protected] 'Msn adresimi ekleyebilirler.Gerçekten uygun fiyata vericem arkadaşlar >>> Bütün gizli Soruları mevcuttur oyunu bırakacağım için hiç bir Sorun çıkmıcaktır ben kendim kefilim chara >>> Char itemsiz satıLmaktadır >>> Chardan bir ss koydum bakabilirsiniz >>> Char temizdir arkadaşlar hiç bir soRun yaşamıyacaksınız >>>> Charda 10k np buLunmakta uygun fiyata aLmak isteyenler [email protected] adresinden uLaşabilirler >>> iLqiNiz İçin TeşekkürLeR 50Liraya wericem arkadaşlar acil satılırr >>>