Server Filesleri Açmaktan Bıktınız Mı?Gir İçeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EnforceR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnforceR

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
8
arkadaşlar bir çok server sahibi mutlaka okumalıdır mesela serverda sürekli elektrik kesintisi olur pc kendi kendine açılır gider bu kesintilerin hepsinde başında olamıyacağımız için bende bir yöntem geliştirdim kesinlikle kendim kurcalarken buldum :D öncelikle ben kasayı bırakıp gidecem bir daha dokunmucam arada bir de res atıcam diyenler ÖZAL arkadaşımızın JOP Resimli Anlatımına Girsinler

JOP işlemlerimizi Yapıyoruz

http://www.ko-cuce.com/genel/621-ad...-otomatik-islem-yaptirma-resimli-anlatim.html

[özala teşekkürler.]

Şimdi Sırası İle Server Dosyalarının Kısa Yollarını Buraya Koyuyoruz

C:\Documents and Settings\Oem\Start Menu\Programlar\Başlangıç

Ondan Sonra Buraya İstedikleri programların Kısa yollarını attıktan sonra her resetten sonra otomatik olarak kendisi açılacaktır.

TEK GÜZEL YANI BENİM GİBİ ÜŞENGEÇ İNSANLARIN DAHA ÇOK İŞİNE YARICAKTIR

İŞLEM TAMAM !

Cevap: Server Filesleri Açmaktan Bıktınız Mı?Gir İçeri

Teşekkürler baya güzel bişeymiş işimize yarar herkes yapabilir bunu bence 1.5 saat açıcam diye uğraşmazlar (:

Saol IßO :D

Güzel;) İşe Yarar Sağol.. ;)

yorumlar için teşekkürler..

1 program geç açılırsa sorun verir ama;) yinede saol

sanmıyorum geç kalmaz zamanında açar daha dorusu siz 2.sini açmaya çalışmayın yawaş yawaş açar o kendi

Quest ınfo werınce de kendı kendıne ' ok ' dermı :D

Teşekkurler :)

Quest ınfo werınce de kendı kendıne ' ok ' dermı :D

Teşekkurler :)

hö evt. ler çakışmadıkca quest info vermez ;) 101 102 103 QuEst info hatası veriyosada ebenzerdekileri silcen yohsa çakışıyır ters olaylar olur :)

Dosyaların hepsini birden açmaya kalkacaktır , sırasıyla açmaz bu ..
Yani demezki , Aİ Server açılsında ondan sonra ebenezeri açayım demez...
Direk tüm programları açar ...
ayrıca server fileslerden birisi hata verdiğinde pc resetde atmaz , yani server gene kapalı kalmış olur ...

Dosyaların hepsini birden açmaya kalkacaktır , sırasıyla açmaz bu ..
Yani demezki , Aİ Server açılsında ondan sonra ebenezeri açayım demez...
Direk tüm programları açar ...
ayrıca server fileslerden birisi hata verdiğinde pc resetde atmaz , yani server gene kapalı kalmış olur ...

Bizim Cafedeki Abi Bu Şekilde Yaptı Ama...

Ganks haklı bu sadece Windows açılınca o programların "SIRASIZ" olarak aynı anda açmaya çalışmasıdır ve yine ganks ın dediği gibi sadece açar (tabi hatasız açmayacağı kesin).

aslında bunu yapabiliriz ben şunda biraz uğraşıyım inş. bişeyler başarırım

başlangıç dizini içindeki kısa yoların tamamı aynı anda çılır server dosyalarının ise sıraylaaçılması lazım bu işe yaramaz ancak piyasadan temin edebileceğiiz bir clik taklitçi program ile önce server filesi bir defa açarken kayıt yapıp sonrada bu clik kaydediciden elde ettiğiniz scripti başlangıç dizinine atarsanız o sizin server filesi açma sıralamanıza göre aynen yapacaktır tabi bir varsayım bu pc nin o anki işlemci yoğunluğuna göre bir zaman hatası yada başka bir hatayla yarımkala bilirde ancak bu yöntem bu haliile asla işe yaramaz

başlangıç dizini içindeki kısa yoların tamamı aynı anda çılır server dosyalarının ise sıraylaaçılması lazım bu işe yaramaz ancak piyasadan temin edebileceğiiz bir clik taklitçi program ile önce server filesi bir defa açarken kayıt yapıp sonrada bu clik kaydediciden elde ettiğiniz scripti başlangıç dizinine atarsanız o sizin server filesi açma sıralamanıza göre aynen yapacaktır tabi bir varsayım bu pc nin o anki işlemci yoğunluğuna göre bir zaman hatası yada başka bir hatayla yarımkala bilirde ancak bu yöntem bu haliile asla işe yaramaz

olabilir :)

tüm server filesleri 1 programda birleştirsek daha şekil ve kolay olmasmı hö

Geri
Üst Alt