S Konu Yazar sahte1414 New Member Ocak 12 0 19 Mar 2009 #1 BeyLeR: Ebenzer Ve Ai Server Sayilari Saymiyoo,,Start Var Gibi Ama Yoq İlk defa basıma boyle birsey gelio ya Bi yardım :S ...Smdiden TEsekrLeR
BeyLeR: Ebenzer Ve Ai Server Sayilari Saymiyoo,,Start Var Gibi Ama Yoq İlk defa basıma boyle birsey gelio ya Bi yardım :S ...Smdiden TEsekrLeR
D dj_miss-bela kartelK0.no-ip.biz Eki 122 0 19 Mar 2009 #2 Cevap: Server kurdum Bi Hata Var Bi bakablrmisniz ?? de konu acıorm db den en son yaptığın bi değişiklik yapıyo olablir çözümü bulman çok zor yedeği varsa çalışan bi günü yüklemeni tavsiye ederim
Cevap: Server kurdum Bi Hata Var Bi bakablrmisniz ?? de konu acıorm db den en son yaptığın bi değişiklik yapıyo olablir çözümü bulman çok zor yedeği varsa çalışan bi günü yüklemeni tavsiye ederim
S Konu Yazar sahte1414 New Member Ocak 12 0 19 Mar 2009 #3 Cevap: Server kurdum Bi Hata Var Bi bakablrmisniz ?? de konu acıorm Hayır Db hic Bi degişiklik yapmadım Db Sıfır Db Zaten Senin Dedine Göre Db bozuk Ama Baska Db lerde denedim olmadiii
Cevap: Server kurdum Bi Hata Var Bi bakablrmisniz ?? de konu acıorm Hayır Db hic Bi degişiklik yapmadım Db Sıfır Db Zaten Senin Dedine Göre Db bozuk Ama Baska Db lerde denedim olmadiii