Server Kurulur_ Db Editlenir_Panel Editlenir_Patch Yapılır_Güvenlik Sistemi Satılır

Konu Yazar

mariox19

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
318
0
Ewt Arkadaşlar Başlıktaki Gibi Herşeyi Yapıyoruz. 2 Arkadaş Çalışıyoruz. İlgilenen Olursa Sitemizi Ziyaret Etsin veya Msnden Konuşalım... Sitemiz Üyelik Gerektirmez. Ayrıca Sitemizde Canlı Destek ten Bize Bağlanabilirsiniz...

WeB: http://1299-serverkurulumu.tr.gg/
MsN: [email protected]

Cevap: Server Kurulur_ Db Editlenir_Panel Editlenir_Patch Yapılır_Güvenlik Sistemi Sa

+++++++++++++++++++++++++++++++

Cevap: Server Kurulur_ Db Editlenir_Panel Editlenir_Patch Yapılır_Güvenlik Sistemi Sa

++++++++++++++++++++++++++++++

Sakın bulaşmayın. kurulumu tamamlamadan kaçıyor, telefonlara cevap vermiyor. Kendi numarası diye başkasının numarasını veriyor.

lan mal ben senin kurulumunu yaptım... telefonlarımı başkalarına yaymışsın. tuğçe diye msj lar geliyor. yaptığın ayıp gelip bide müşterileri kışkırtıyon.. ama senle öbür tarafta görüşcez kul hakkından !

Akıllı ol Mal olan sensin, ben senin telefonunu falan kimseye vermedim. Sen benim telefonumu verdin.

Benim adım tuğçe falanda değil.

Madem bu işi yapıyorsun buraya ve kendi sitene telefon numaranı yazda reklamını öyle yap.

Telefonunu neden reklam yapmıyorsun. Neyden kaçıyorsun. Kurulumu yap ardından telefonlara cevap verme bide başkasının telefonunu ver.

Bumu senin iş anlayışın

Allah Belanı Versin Senin... Ne İt Çıktın Lan Sen...

Sana Kurulumunu Yaptım Ben. Hatırlatırım Sonra Allah Razı Olsun Demiştin...
Sonra Bi Daha Msn Girmeden En Son Buradan Yazdın... Ne Diyim Şimdi... Ayrıca Beni En Az 5 Farklı Numaradan Arıyolardı. 1 Tanesiyle Konuştum Numaramıda Senden Almış... Hadi Sw Kuramadık. Paranı Çaldık Desek Eyw. Durup Dururken Böyle Bişi Neden Yaptın Anlam Veremedim...

Ayrıca Telefonumuda Sadece Msnden Veririm... Müşterilerle İletişime Telden Devam Ederiz..!

+++++++++++++++++++++++

Arkadaşım tekrar söylüyorum ben senin numaranı kimseye vermedim vermem için bi sebepte yok zaten.
seni arayanlara sor sana isim söylesinler sorununu o kişiyle hallet

Ama sen benim numamı verdin.

Birileri seni arıyo sende numaranı başkalarına verdiğimi sanıp benim numaramı veriyosun.

Daha adımı bile bilmiyorsun.

Seni arayanlar isim sor isim.

beni arayanlar eray nerde server kuracaktık. neden kaçıyo. neden cevap vermiyo. ona kontör yükledim cevap vermiyor diyorlar kardeş.

8 minutes dakika sonra eklenen:

Bende salak değilim heralde durup dururken seninle niye ters olayım.

Ben arıyorlar eray diyorlar, server kuracaktık ne oldu diyorlar, sana kontör attım diyorlar.

Ama tekrar söylüyorum senin numaranı ben kimseye vermedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aynı Şekilde Ben Niye Vereyim 26 Yaşındayım İşim Gücüm Yoq Onlarlamı Uğraşıcam !
Tuğçe Diye Arıyolar. Bide Arayanlar Çocuk.. İsimlerini Öğrendim Numaralarını Kullanarak. Tanıdık Vardı Adreste Aldım. Msj Yollattırdım. Eline Geçince Görür!

Ayrıca Ben Sana Serverini Sorunsuz ve Eksiksiz Kurdum Niye Böyle Davrandın Ona Anlam Veremiyorum !

3 minutes dakika sonra eklenen:

msn ni aç oradan görüşelim bari bi yanlış anlaşılma olmuşsa konuşarak çözeriz !

Son düzenleme:

db editlenir ha :D ne kadarymış db edit :D

Geri
Üst Alt