Server List

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan packard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

packard

New Member
Ağu
5
0
Slm arkadaşlar.Kendi bilgisayarımda deneme amaçlı server kurmaya çalışıyorum.Tüm hersey hazır ve düzgün çalışmakta ancak account login yaptıktan sonra server list gelmesi gerekırken gelmıyo ve server list hatası alıyorm acaba bunu nasıl duzeltebılırm.Konu hakkında bılgısı olan arkdasların yardımı beklıyorm tesekkurler

Cevap: Server List

ini lerle ilgili bi sorun olabilir değilse başka bi sorun var ben bilmiyorum hata onu gösteriyor kontrol et bence

tekrar tekrar kontrol ettım ini leri sanırsam sorun ondan kaynaklanmıyo aramadıgım yer kalmadı resmen sorunu cozmek ıcın yınede sagol artık bılen bırı cıkmasını beklıcez

kardeş amacım sadece kendim girmek deneme maksatlı kurdum anlıcagın bunun ıcın port açmam gerekıomu acaba?Çünkü port açmadı:D

inilerde yer alıyo kardeş bence açmalısın açtığın port numarasını aujard ini ye yazacaksın :)

local serverde porta gerek yok.

count sayısı 0 oldugu icin olabilir,

Version.ini içersini aşağıdakilerle değiştir.

Kod:
[DOWNLOAD]
URL=wizgate.nefficient.co.kr
PATH=pub/wizgate2/knight/upgrade

[ODBC]
DSN=kn_online
UID=sa
PWD=as
TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=D:\

[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=LOCAL

db 1299 butun ınılerı kontrol ettım portta açtım ancak sorun devam edıyor.Hatta sımdı baska bı sorun cıktı table lerden kullanıcı eklıyorum sonra oyuna sıfre kullanıcı yazıp tamam dıyınce komple oyundan atıyo bı cozemedım su işi:S

1-Server files inlerini kontrol et
2-CLientindeki server ini kontrol et Count yazar orada 1 yazması gerekir.
3-Clientin açtığın servera uyuyomu

Geri
Üst Alt