Serverima : Auto Patch Sistemi Yaptım Sorunsuz Yüklüyor Ama rardan Cıkmıyor?

Konu Yazar

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Haz
1,223
21
Ağalarım KArdeşlerim Arkadaşlarım Benim Sorunu Çözemiyorum :o:

f_helpm_2992014.jpg

+++++++++++++4 :s

Son düzenleme:
Cevap: Serverima : Auto Patch Sistemi Yaptım Sorunsuz Yüklüyor Ama rardan Cıkmıyor?

siz yardım etmeyin görceksiniz bak ben size birdaha yardımcı oluyormuyum :D

Cevap: Serverima : Auto Patch Sistemi Yaptım Sorunsuz Yüklüyor Ama rardan Cıkmıyor?

biyerde hata yapmıssın kardesim :)
benim konumdaki ss leri takip ederek yap hö

Clienti kapatarak denedinmi hiç ? :) Client dosyaları kullanırken rar dosya çıkaramaz ..

1.Cisi Rar ise açılmaz launcherin rar açma özelliği yok.
2.cisi zip yaparsan acar.

benimyü update etmiyo :S:S

1.Cisi Rar ise açılmaz launcherin rar açma özelliği yok.
2.cisi zip yaparsan acar.

evet arkadaş anlamış . + sorunda merkez yer bulunamıyor diyor. Eğer bu hata herkeze veriyorsa C:/ftproot u kontrol et

dosyayı baştan arşive ekle de zip olarak yap

C:/ftproot dosyasının içine rarla değilde ziple dosyayı aktar.versiyon belirrtiysen sadece örn:1510.zip diye yaz ve ziple göreceksin oto ykleyip kuracak kolay gelsin

Beyler bende de aynı hata oldu .zip yaptım sonunu sonrada file fean diye hata verdi
bana 1300.zip pacht ini upload edecek varmı beyler

Ben de de ayn hatayı veriyodu bişey ler yaptım bundada open files diye bi hata veriyo :d yardım edecek varmı pacht dosyalarını vere bilecek bana galiba ftproot a attığım pacht ler yanlış 1300 pacht lazım vere bilrmisiniz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt