Serverımda bazı charakterler kapat hatası alıor ve aynı charla bırdaha gırılmıor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DequenSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

DequenSs

Member
Şub
167
0
arkadaslar Serwerımda bazı charakterler exe kapat hatası alıor ve aynı charla bırdaha gıremıorlar farklı charla gırebılıorlar sorun launcher exe sınden mı kaynaklı yardmlarınızı beqlıorm ne yapmam gerektıgını soylersenız sewınırım ..

++++++++++++ uppp yardm pls:S

Son düzenleme:
Cevap: Serverımda bazı charakterler kapat hatası alıor ve aynı charla bırdaha gırılmı

Bence Sorun Exede. Cafedeki Cocuklar Oynuorlar Rogue Acamıorlar Ama Başka servere girip exe değiştirdiklerinde Sorunsuz acıorlar.

Cevap: Serverımda bazı charakterler kapat hatası alıor ve aynı charla bırdaha gırılmı

bırader rogue ıle ne alakası wr mage kapat alanda war ..

Ben Gördüğümü Söyledim Cocuk Rogue Ye tıklamıstı Kapat vermişti.Sonra Başka bi Servere Girdi Exe Değiştirip Rogue Actı. Ben Örnekli Vermek istedim. Sen rogue yerine Mage koy yada hangisinde varsa sorun onu koyabilirsin.

Oyun Datalarında Sorun Vardır Yeniden Yuklemeyı Denermisin

Sorun Şu Arkadaşım Eyer Oyundayken kapat hatası Alıp Oyuna Giremiyorsa O Char.
Sebebi Şu

Databse ve Files Loglarını Temızle Şişince böle Arza Çıkartıyor.

Geri
Üst Alt