S Konu Yazar sino45 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 164 0 30 Haz 2012 #1 arkadaşlar ben serverimi kurdum ama gm değilim qa kodunu yazıyorum altta başarılı falan diyo ama çıkıp giriyorum oyuna gm değilim( çıkmasamda olmuyorum)
arkadaşlar ben serverimi kurdum ama gm değilim qa kodunu yazıyorum altta başarılı falan diyo ama çıkıp giriyorum oyuna gm değilim( çıkmasamda olmuyorum)
S sanalboy 1299 Player Kas 177 0 1 Tem 2012 #2 Cevap: serverimda gm olamıyorum kardesim iletisim adresi verirsen yardımcı olmaya çalısırım
S Konu Yazar sino45 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 164 0 1 Tem 2012 #3 Cevap: serverimda gm olamıyorum https://www.facebook.com/sinancimen01?ref=tn_tnmn
U usamehakan7 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 176 0 2 Tem 2012 #4 Cevap: serverimda gm olamıyorum qa ya girilen kodlarda karakter oyunda olmamalı. oyuna girmeden yazceksin kodu sonra oyuna gircen gm olcek
Cevap: serverimda gm olamıyorum qa ya girilen kodlarda karakter oyunda olmamalı. oyuna girmeden yazceksin kodu sonra oyuna gircen gm olcek