baslikta soledim gibi otopatch yapana gmlik verirom msn ekleyin yapın gm yapıym
[email protected]
[email protected]
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
[B] OtoPatch userlara launcherdan direk dosya aktarabilmenizi sağlar. Userların Sitede Forumda istediği şeyi ( Örn : Exe ) hiç aramadan direk elde edebilmesidir. Exe' yi bulamayıp oyuna girmeyenler bile olabilir [IMG]http://www.knightonlinepvp.com/wp/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] :) [/B]
• [COLOR=Red]FileZilla Server[/COLOR] ı PC Mize herşeye OK Diyerek kuruyoruz.
• Kurulum bittikten sonra karşınıza bir pencere çıkıyor.
[B] • Orada Administrator Password Bölümü dolu ise onu siliyoruz, OK Diyoruz. ( Diğerlerine dokunmuyoruz )[/B]
[B] • [COLOR=Red]C:/ ye Ftproot[/COLOR] adında bir klasör açıyoruz. [/B]
[B] 2. Adım : (FTP)[/B]
• Filezilla açıldıktan sonra yukarıdan [COLOR=Red]Edit > Users[/COLOR] seçeneğine tıklıyoruz..
• [COLOR=Red]General menu[/COLOR]sundeyken Nameye [COLOR=Red]Anonymous [/COLOR]yazıyoruz.
[B] • [COLOR=Red]Shared Folders[/COLOR] kısmına geçiyoruz. Oradaki [COLOR=Red]ADD[/COLOR] Seçeneğine Tıklıyoruz.[/B]
[B] • Açılan pencerede C:/ Deki Ftprootu tıklıyoruz ve OK Seçeneğine tıklıyoruz. Burası tamam.[/B]
[B] • Şimdi tekrar yukarıdan Edit e geliyoruz. Settings' e Giriyoruz ( [COLOR=Red]Edit > Settings[/COLOR] )[/B]
[B] • Soldaki [COLOR=Red]File Transfer Compression[/COLOR] seçeneğine tıklıyoruz. MODE Z SUPPORT u işaretliyoruz ( Tik koyuyoruz ). [COLOR=Red]EXCLUDE IP RANGES[/COLOR]' daki tik i kaldırıyoruz. [/B]
• DB' Nizden [COLOR=Red]VERSION[/COLOR] tablesine girin.
Sütunların anlamları :
[B] • [COLOR=Red]Version[/COLOR] : Yapacağınız yeni version. Mesela 1299' sunuz şuan 1300 yapıcaksınız Buraya 1300 yazıyoruz[/B]
[B] • [COLOR=Red]Filename[/COLOR] : Dağıtacağınız patch dosyasının adı. ( Örn : 1300.zip )[/B]
[B] • [COLOR=Red]Compname[/COLOR] : Dağıtacağınız patch dosyasının adı. ( Örn : 1300.zip )[/B]
[B] • [COLOR=Red]Hisversion[/COLOR] : Yeni version yani 1300 olucak mesela 1300 yazıyoruz. [/B]
[B] 4. Adım : (version.ini)[/B]
[DOWNLOAD]
[B] URL=IP'Niz[/B]
[B] PATH=./ [/B]
[B] [ODBC][/B]
[B] DSN=DBismi[/B]
[B] UID=loginID[/B]
[B] PWD=Loginpass[/B]
[B] TABLE=VERSION[/B]
[B] [CONFIGURATION][/B]
[B] DEFAULT_PATH=C:\ftproot\[/B]
[B] [SERVER_LIST][/B]
[B] COUNT=2[/B]
[B] SERVER_00=Serverınızın IP'si[/B]
[B] NAME_00=Server ismi [/B]
• C:/ Deki [COLOR=Red]ftprootun[/COLOR] içine giriyoruz. Userların almasını istediğimiz patchleri Zipleyerek ( Rar değil yoksa çalışmaz ) içine atıyoruz. Benim anlatımıma Göre 1300.zip olmalı dosyanın ismi.
[B][CODE]• Mesela Datanın içine birşey atmak istiyoruz. O zaman data diye klasör açıyoruz içine ne atılmasını istiyorsak yazıyoruz. 1300.zip in içine atıyoruz.
[B] • Önemli : Patchin içinde illa bir [COLOR=Red]server.ini[/COLOR] olmalıdır versionunu 1300 yaptığınız. yoksa sürekli 1299 der ve sürekli patch indirir. Buda hiç iyi olmaz. Otopatch' in altın kuralıdır [IMG]http://www.knightonlinepvp.com/wp/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [/B]
[B] Otopatchimiz hazır.. Tamamen kendi anlatımımdır. Bir teşekkür yeterli.[/B]