Serverin Herşeyi Tamam Monsterler Yok Npcler Yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LowneSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

LowneSs

Member
Haz
193
0
ARKADASLAR Bİ SÜRÜ DB DENEDM AMA SORUN BASKA BİŞİ EBENEZER FALAN .İN LERİ %123123 DOĞRU AMA NEDEN SORUN BULAMADIM [email protected] dediacted serverda gm lq weriLeceq yapana...ebenezer -9 -8 -7 die yüklemio all monster succet demio

Cevap: Serverin Herşeyi Tamam Monsterler Yok Npcler Yok

Ebenezerde Monsterler Açılırken 1,2,3,4 Tanesimi Açılıyo Yoksa Hiçmi Açılmıyo? O Sorunun Çözümü yok galiba :D

odbc ayarlarını yap knk düzelir:)

odbc yi iyi yapmalısın ve ebenezerin ai ye bağlanmasını engelleyen programlarda olabilir
bi kafede denemiştim ebenezer bağlanmıyordu

baslat > denetm masası > guvenlık merkezi > windows guvenlık duvarı 'na gir
özel durumlar var
program ekle de ebenezer lognserver aiserver aujard ekle hepsini :) nolur nolmaz :)

ekledikten sonra eklediklerinin basında tick olucak
ona dikkat et

Son düzenleme:

Ebenezerde Monsterler Açılırken 1,2,3,4 Tanesimi Açılıyo Yoksa Hiçmi Açılmıyo? O Sorunun Çözümü yok galiba :D

hiç açılmıyor

Dün Yaptigimda Açtim Serveri 400 User Girdi Ve Daha Sonra Yarin Bi Baktim Billing Bazi Dosyalari Bozmus Doslari Eski Haline Getirdm Ama Server Dediğim Gibi Açiilmiyor Ebenezer Açilio 4 3 2 Gibi Bişiler De Gelmio

baslat > denetm masası > guvenlık merkezi > windows guvenlık duvarı 'na gir
özel durumlar var
program ekle de ebenezer lognserver aiserver aujard ekle hepsini :) nolur nolmaz :)

ekledikten sonra eklediklerinin basında tick olucak
ona dikkat et

olmuyor 1

yha dediacted serverim gmliq weRcem pcme girip yapın ltfen ..

Yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

vps de açılmaz sen %100 vps de deniorsn vps de ko kurulmuyor dedicated alıcaksın illa :)

Kardeş Monsterlermı Yok İnilerde zoneri 1 yaziyorsa 2 2 yaziyorsa 1 yap hepsını ayarla ebenzerin icindekileride ayarla
Yoksa ebenzer hata verir !
+ rep =:)

Geri
Üst Alt