Serverinize Hazır Editlenmiş Database'ler !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4vaLanche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

4vaLanche

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eki
335
0

Arkadaşlar Bundan Sonra Kullandığım Bütün NPC'leri Bu Konu Altında Paylaşcam.Lütfen Sizde Karşılığını Verinki Devamı Gelsin.Bu Karşılık Rep Vermek Veya BAşka Bişey Değil.Sadece Bi Yorum Lütfen Bunu Çok Görmeyin:ka19:

NPC Paket 1

npc.png

_________________________________________________________________________________________________________________
NPC Paket 2
EmreMt29.jpg

Tıkla İndir
_________________________________________________________________________________________________________________​

NPC Paket 3

npc1.jpg

Tıkla İndir
_________________________________________________________________________________________________________________​

_________________________________________________________________________________________________________________
NPC Paket 4

193198Emre-28.jpg

Tıkla İndir

NPC Paket 2
resim5npc.jpg

Tıkla İndir

6.NPC RESMİ

7.NPC RESMİ

8.NPC RESMİ

9.NPC RESMİ

10.NPC RESMİ

11.NPC RESMİ

MrKeNJi Fark Budur :D

Arkadaşlar Eklme Yapabilirsiniz Çok Basit Yapmak İSterseniz Konu Altına Yazın Yardımcı Olayım...

Şimdi Kurulumm

navicat1.JPG

navicat2.JPG

navicat3.JPG

VE BU KADAR.....

Arkadaşlar Rep Filan İstemiyorum. En Azından Bi Yorum Yapın..Ve Alıntı Yaptığınızda Lütfen Alıntı Yazın!

Son düzenleme:
Cevap: Serverinize Hazır Editlenmiş Database'ler !

Teşekkürler Ama Bunlar Databae Değil Dostum

Linkler Gerçekten Kırık :(

Ben Kraliyetler-Kraliyet Takı,Ekipmanları ve 120 Silahları Kolay Satılan Bi NPC Patch Arıyorum... Yapabilirsen Koyar Mısın..? Bide Ben LEVEL ve PARA veren NPC nasıl eklenir onu merak ediyorum..

şimdiden saol..

merhaba arkadaşlar yeni forum açtım, oyuncuların ortak dünyası olması amacıyla geniş amaçlı ve sağlam ismiyle oyuncumekan com, daha bu gün açıldı (MODERATOR ALIMLARI VAR!)

Geri
Üst Alt