Konu Yazar
Shady_Wen0M
Member
- Ağu
- 647
- 7
bi aralar iyi bi adamdı
)
Son düzenleme:
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Mémnun oLdum FuRkan aßiama Şu ayakta işéRim hö vaRya KopaRdı bénı
![]()
Merhaba ArkadaşLar..
Benim Adım Furkan Yaşım 28 ve RizeLiyim.. Bekarım + EvLenmeye Niyetim Yok..[SoLo Akar.]
MesLeğim, Laboratuvar Teknisyeniyim.
-Kan ÇekiLir..
-TahLiL YapıLır..
-Biyopsi aLınır..
vsvsvs
!!DANGER!!
--BURAYA İŞEMEK YASAKTIR
Merhaba ArkadaşLar..
Benim Adım Furkan Yaşım 28 ve RizeLiyim.. Bekarım + EvLenmeye Niyetim Yok..[SoLo Akar.]
MesLeğim, Laboratuvar Teknisyeniyim.
-Kan ÇekiLir..
-TahLiL YapıLır..
-Biyopsi aLınır..
vsvsvs
iLk Önce Ben KO Hayatıma NasıL BaşLadım Onu AnLatayım SizLere..
KO Hayatım FrienzKO v1098 de Şans Eseri Ve Hiç Birşeyden Çakmayarak BaşLamışTır Yanımda Oturup KO Öz Geçmişimi İzLeseniz GüLmekten aLtınıza Kaçırırsınız HerhaLde..
KO Bizim eve NasıL Girdi;
Knight OnLine İsmini Kısaca KO oLacak Tabir Ettiğimiz oyun Bizim Evemize Kçük Biraderim Sayesinde GirmişTir Küçük Biraderin BiLiyor Mu O Nerden aLmış Diye Sorarsanız Onada Bi Arkadaşı Vermiş..Eve GeLdiğimde Oyun KuruLu ve Kardeşim PatchLarı Çekemediği İçin Oyuna GirememişTi..Az Çok BiLdiğim İngiLizceninda Yardımı Dokunarak Oyunun PatchLerini İndirerek Girmeyi Başardık..
iLkten Oyunu BiLmediğim İçin oYnamak İstemedim Hatat Sert KarşıLadım..
Ancak Ne DemişLer."Herşeyin Bir iLki Vardır". Bizde Bir iLk Yaparak Bu Oyuna BaşLadık.. iLk zamanLarıydı Oyunun Ama Biz Çok Eski Bir Oyun Sanardık ve Oyunu BiLmediğim İçin 50 lwl e Kadar Maradonda Orc Watcher de Hiç SkiLL Açtırmadan Stat Vermeden Kasmış BuLunmakTayım.Daha Sonra Stat SkiLL oLayı ÇözüLmüş Yeni Harita MaceraLarı ÇıkTı.Yeni Öğrendiğimiz Harita Piana iDi Oradaki ApeLere Giderken Dark Eyes Blood ShekeerLere öLmemek İçin Canım Çıkardı AraLarından Geçmek İçin.Ne Yaparsın EzikLikÖyLe 60 Gibi de ApeLerde KasTım Sonra Yeni Bir Harita Daha Öğrendim.[EsLant]Burada Trollerde Kasmaya Başladım ve Değişik Birşey Gördüm 2 Parti Troller ÇıkTığı Gibi yatıyor Ne oLduğunu AnLayamadım Bende Partiye Girdim. Herkez Oturuyor Tek Mage Troller ÇıKTığı Gibi İnferno SkiLini Seri Seri Atarak Yatırıyor eee Bunu Gören Furkan Dururmu Adam iLe Tanışıp O hiLe yi Öğrenir Tabi Sonuç oLarak Ban ı Yer
O Magemin Nicki YaKuZa5353 idi Sonra BanLayan KişiLere iNat Bir Char Açıp OnunLa Sh Yapıp Kasmak İstedim. Sadece Sh Warriordu ve oyunu BırakacakTım.AçTım Warrior Kasmak ve Birazda oyunu BiLmek GüzeL GeLdi Warriorumun Nicki MeMBeROfWaRRioR'du KasTım oyunu Sevmeye BaşLadım ve FrienzKO Oyuncusu oLdum Üzerime AtıLan Bir iFtira Sonucu Charım BanLandı ve HeaderS AdLı Nickde Orc Bir Asasin iLe oYnamaya BaşLadım Ve BöyLe Devam Etti Bu..
KO Hikayem The End.
Şimdi Size Kendimi AnLatayım;
Bu Adam Ne Yapar:
Sabah İşe İştahLı İştahLı Gider StajerLeri Görünce 1 2 Saat Durup Kaytarıp DoLaşır Eve Gider..
-Abi SeLam YoLLayabiLir Miyiz ?
--Evet YoLLayabiLirsiniz Tabi Efendim..
-Buradan StajerLErime SeLamLarımı YoLLuyorum..Hepinizi Öpüyorum.
Kaçık Hacker Nereden GeLiyor;
BiLgisayarımı iLk aLdığımda Sadece Adımı Yazmasını BiLiyordum. Bunun Dışında ArkadaşLarımın Evinde Araba OyunLarı Oynamışımdır.ArkadaşLarım Şu Anki Durumum iLe O GünLerdeki Durumuma Bakıpta Bir ÇözümLeme YapTıLar ve Bana Bu Takma Adı TakTıLar.. ArkadaşLarım BEni Kaçık Hacker Diye ÇağırırLar
Başka DinLediğim Müzik Tarzı:
Rampi HipHoP Gibi 300 500 TakıLırım, Bir AraLar Rizede RaP Undergraund Grubum Vardı[Kıyamet Undergraund]
ArkadaşLarım iLe İçmeyi Severim.[Aşırıya Kaçmaz ve Seyrek oLur],Kötü aLışkanLıkLarım YokTur İçki , Kumar , Sigara vsvs.
[+18];
SağLıkLı Sportik Bir Vücudum Vardır..E DoLayısıyLa SağLamda Bir Kafam Vardır.
AtaLarımız Ne Demiş.."SağLam Kafa SağLam Vücutta BuLunur.."
Bunun Dışında Geçici SevgiLiLerim oLmuşTur.
DüzenLi Bir Gece Hayatım Var.
Ayakta İşerim..
Türkiye Cumhuriyeti;
Tam Bir "Türkiyem" Hastası Adamımdır.Eski TürkLerimize ve Atamıza Saygım Sonsuzdur.İstiklal Marşı 10 Kıtası, Mehter Marşı, Atatürk'ün GeçnLiğe Hitabesi Gibi ÖnemLi Marş , Söz ve HitabLarı Ezbere BiLirim..
SloganLar;
Daha Davosa GeLmem[Yeni]
Van Minüts[Yeni]
KahroLsun PKK!!
KahroLsun İsraiL!!
Gazze AğLamasın..
Ben Buyum...
/Not:Her TürLü Tanışma, Dayanışma ve Kaynaşma KonuLarına Açığım..
Tarih: 21/03/2021
Saat:00:09
qaTLaBeniCevRiyeM