Siz isteyin Panelinizi Biz Tasarlayalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan by_bts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Siz isteyin Panelinizi Biz Tasarlayalım...

Bak şöyle yapsak, sen bi tane panel yapsan buraya koysan? çünkü burası Paylaşımlar > Web Dosyaları Paylaşım bölümü bu konudada bi paylaşım göremiyorum ben hö

by_bts Tartışılmaz Kolay Gele Kardeşim / Silence Network 4Ewer :D

Bana şunu tasarlarmısın ?

*indexte AJAX programlamayla yapılmış ebenzerdeki deathlog.txt deki adamların F5 yapmadan gösterilmesi
*Birde Ufak Çaplı Online Ebenzer Yapmanı İstiyorum GMlerin online notice geçebilecekleri :)

Arkadaşlar bende bu konuya destek veriyorum, aklınıza gelebilecek her türlü php script'leri istediginiz doğrultuda yazılır. Yardım almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

Teşekkürler

Yapılır ama Baya uğraştırır.

İşinize karışmak gibi olmasın ama uğraştırmaz :)

İlki için :
Ajax ile uğraşmak yerine verilerin okutulduğu php sayfasına iframe verirsiniz ve bu iframe'i sürekli belli bir zaman içerisinde yeniletirsiniz. Mesela;

HTML:
<html>
<body>
<script type="text/javascript">
function yenile()
{
document.all.deathlog.src = document.all.deathlog.src;
}

windows.setInterval("yenile()", 1000);
</script>

<iframe name="deathlog" src="deathlog.php"></iframe>
</body>
</html>

İkincisi için :
Saf php ile de yapılabilir ancak daha zor... (sniffer ile ebenezer-client arasını görmelisiniz notice atınca ardından socket ile ebenezere veri yollamalısınız tabi hexler mexler bir dünya iş) Bunun yerine yardımcı bir program yaparsınız gerek sevis olarak çalışır gerek elle çalıştırırsınız her serverı açışınızda ardından bu program sürekli bir portu dinler diyelimki 650 portu. 650 portuna php ile istenilen notice'i gönderirsiniz ve bu gönderdiğinizi yardımcı program alır ebenezerin kutusuna yazıp enterlar.

Çok bilmişlik taslamak amacıyla yazmadım gerek fikir olsun gerek o kadar büyük şeyler olmadığını göstermek için söyledim.

Kolay gelsin...

[email protected]

gzel bi görünümlü hos bir panel paylasmanız acıksız bişey yapmanız cok güzel olurdu panel güzel görünümüde onemli inş. ypar paylasıırsınz :)

Son düzenleme:

İşinize karışmak gibi olmasın ama uğraştırmaz :)

İlki için :
Ajax ile uğraşmak yerine verilerin okutulduğu php sayfasına iframe verirsiniz ve bu iframe'i sürekli belli bir zaman içerisinde yeniletirsiniz. Mesela;

HTML:
<html>
<body>
<script type="text/javascript">
function yenile()
{
document.all.deathlog.src = document.all.deathlog.src;
}

windows.setInterval("yenile()", 1000);
</script>

<iframe name="deathlog" src="deathlog.php"></iframe>
</body>
</html>

İkincisi için :
Saf php ile de yapılabilir ancak daha zor... (sniffer ile ebenezer-client arasını görmelisiniz notice atınca ardından socket ile ebenezere veri yollamalısınız tabi hexler mexler bir dünya iş) Bunun yerine yardımcı bir program yaparsınız gerek sevis olarak çalışır gerek elle çalıştırırsınız her serverı açışınızda ardından bu program sürekli bir portu dinler diyelimki 650 portu. 650 portuna php ile istenilen notice'i gönderirsiniz ve bu gönderdiğinizi yardımcı program alır ebenezerin kutusuna yazıp enterlar.

Çok bilmişlik taslamak amacıyla yazmadım gerek fikir olsun gerek o kadar büyük şeyler olmadığını göstermek için söyledim.

Kolay gelsin...

Teşekkürler.

bazı yerlerde benim kodlarımı gördüm :P teşekkürler..!

cok güzel olmus cok sagolasın

cok güzel olmus salgılasın elline saglk

baya güzel olmus vcok güzel olmus cok sagolasın

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt