Q Konu Yazar qumci New Member Haz 14 0 25 Haz 2008 #1 Bir skillin vuruş stilini datadan nasıl değiştirebiliriz acaba yardım edebilirmisiniz? critikali spike gibi vuruyor bunu değiştirmek istiyorum... Son düzenleme: 25 Haz 2008
Bir skillin vuruş stilini datadan nasıl değiştirebiliriz acaba yardım edebilirmisiniz? critikali spike gibi vuruyor bunu değiştirmek istiyorum...
_WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,455 75 25 Haz 2008 #2 Cevap: Skillerin vuruş stilini nasıl değiştirebiliriz? bole ısıyı yaparsan sen sadece kendı pc den gorebılırdın değişik wurduhunu yanı baska pc de yıne spıke seklınde gozukur...
Cevap: Skillerin vuruş stilini nasıl değiştirebiliriz? bole ısıyı yaparsan sen sadece kendı pc den gorebılırdın değişik wurduhunu yanı baska pc de yıne spıke seklınde gozukur...
A Alpereks Well-Known Member Emektar May 972 79 25 Haz 2008 #3 Cevap: Skillerin vuruş stilini nasıl değiştirebiliriz? skill tbllerinden değiştirebilirsin...
Zigmu Emekli May 518 15 25 Haz 2008 #4 Cevap: Skillerin vuruş stilini nasıl değiştirebiliriz? TBL editörden Ama Aşırı Derecede Zor
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 25 Haz 2008 #5 Cevap: Skillerin vuruş stilini nasıl değiştirebiliriz? Sati deiştiren çıksaydı şimdiye ne tbl ler çıkmıştı sati war mage pri ler ellerini kaldırmıor
Cevap: Skillerin vuruş stilini nasıl değiştirebiliriz? Sati deiştiren çıksaydı şimdiye ne tbl ler çıkmıştı sati war mage pri ler ellerini kaldırmıor