SmyLe Empire MYKO | ▅▆█ OLD Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX Lv 70 Exp item Ort

SwmasteR

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Smyle Empire Myko Server

ÖZELLIKLER : max lvl 70 EXP ITEM ORTA

Upgrade Oranları: +4 %90 +5 %60 +6%40 +7%10 +8%0 (unikler + edilemez +1 %0)

Buss Ve Para Kasma Dropları : Blood Skeer and Beast buss drop %30 goldcoın %25

Full plate ve totomic clup cleaver and iron crosbow vs droplar:

Lamia ailesi group drop vardır %15 %20 seklındedır.....

EXP SLOTLARI LV E GORE SU SEKILDEDIR ANALIZIM:

LV 30-40 SMILDON AILESI uruk aileside exp oranları dengelidir kasılabılırsınız ,40-50 CZ DK baron 50-60 deru apos max exp time ile 4-5 saatte 60 olunabılır fazla yormayacak sekılde lv up ayarlanmıstır......

POWER UP STORE KAPALIDIR KC VS DUPE OLMAMASI ADINA SC EKLENMISTIR DROPLAR ASAGIDAKI GIBIDIR

Worm ailesinden 1000hp sc 150 ac ve swift sc temin edebilirsiniz

1500 HP ATTACK SC VE 300 AC scrolleri ise ATROSS VE RIOTE CZ BOWL EKLENMISDOR DROP RATE %50 DIR BOSSLARDAN TRINA ELDE EDEBILIRSINIZ BOWL ATESINI ARTTIRMAK ICIN. TRINA %10 UPGRADE ORAN ARTTIRMAKTADIR

SORUNSUZ ALLY SISTEMI BRAIN OF CEANTUR CLAN KEY RIOTE EKLENMISDIR.

480 MANA VE 460 HP POTLAR SINIRSIZ HALE GETIRILMISTIR MACRO SERBESTTIR

CHITIN VE HIG CLASS ITEM DROPLARI ASAGIDAKI GIBIDIR

Stone Golem ctin ib drop vardır %5 ihtimal CZ

Giant Golem Chitin group seklınde eklidir ve İron BOW drop vardır %20 CZ

DARK MARE Cöp item YOKTUR %25 RAPTOR SHARD IB İİ türlerinden drop eklenmistir

Abbys delos tan +9 phantom eklenmistir taki drop güncellenmistir %8

OKCU DAHIL HER JOOB SKILLER AYARLANMISTIR HER JOOB ESIT BIR MYKO DUR HER JOB IS YAPAR : ÜCLÜ OK KALDIRILMISDIR KOXP ACILAMAZ.

KC-YADA TL ILE ISLEM YAPACAGINIZ BIR SERVER DEGILDIR PARALI PLAYERLERE YARAMAZ.....

AMACIMIZ GUZEL VAKIT GECIRMEK OZLEDIGIMIZ MYKO ORTAMINI BIR NEBZE OLSUN DOĞAL HALI ILE OYNAMAKTIR....

SS KOYMADIM GEREKSIZ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM DB ÖZELLIKLERI

BRETH -OLD skin

PIANA -OLD skin

Clony Zone eski map old skin

LÜTFEN FULL CLIENT TIKLAYIP INDIRINIZ LINK

RealtyMykoClient.rar | Dosyaupload.com

SERVER IP ADRESIMIZ 167.114.55.190

PANEL ADRESIMIZ : SyriuS Empire

Cevap: SmyLe Empire MYKO | ▅▆█ OLD Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX Lv 70 Exp i

XXXXXXXXXXXXX

Cevap: SmyLe Empire MYKO | ▅▆█ OLD Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX Lv 70 Exp i

SmyLe Empire MYKO | ▅▆█ OLD Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX Lv 70 Exp item Ort

SmyLe Empire MYKO | ▅▆█ OLD Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX Lv 70 Exp item Ort WWW

dgsfhgjfh dfgfdhgfgj

ewqefgr weqfwrb

weqfwr wqdsvfbgthe42r3

SmyLe Empire MYKO | ▅▆█ OLD Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX Lv 70 Exp item Ortedfwvrf

dSAFGNV EFGRDHTFHG EWRTHYG

dn dfgnfhmgöjh

DSFADGNF WDFEGSHDGNFH

dfgvbm easrdfghm

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam