Soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan J.Kazama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

J.Kazama

New Member
Nis
12
0
Pvp serverlarda artık iş çığırından çıkmış gördüğüm kadarı ile.10 yaşında 15 yaşında çocuklar server açma telaşına girmiş e ulan açsan nolacak hırbo sanki yönetebileceksin.) İyi olan yönetimlerde oyuna müdahale etme yenilik getirmeye çalışma ile serverları mahvetmektedirler.

Ben 7. snıfa giderken başlamıştım.13 yaşındaydım. Şuan 20 yaşındayım. Üniversitede okuyorum şuanda neyse.
İlk başladığım zamanlar bir arkadaşımla okuldan çıkıp hemen internete koşardık hiçbirşeyde bilmezdik. Girerken şöyle güzel bir gitar solosu dinlenirdi premium denen birşey henüz yok. Koxpmu kimse bilmiyor. Karakterlerimiz oyuna girdiğimizde koltuktan kalkardı çok karizmaydı.:)Her neyse internetteki elemanları toplardık brethdeki kapıdan çıkınca dümdüz giderdik dk tepesi vardı orda başlardık oynamaya. Oyunda kimse bizi ilgilendirmez çünkü gerçekten eğlenirdik birbirimizi soyardık opal saphire gelen arkadaşlara komplo teorileri düzenlerdik vs .
Unutulamayan hikayem
Birgün gene dk tepesine çıkarken hyde görmüştük o ağacın dibinde arkadaşım ice mage idi ben warrior 36 37 levellerdeydik ama bakmayın he gene biz iyiydik :) Sonra bu hyde yi kestik ve warrior shell kafalık düştü düşmez olsaydı :)Mahalledeki abiler bizi öldürecek shelli almak için yok arkadaşım kimsede olsa :) en sonunda 10 tl ye satmıştık shelli almak için neler yapmışlardı ama biz hemen internet kafemizi değiştirmiştik. :) Knight başlangıç hikayem bu şimdi bir sorum var.

Arkadaşlar gerçekten güvenilir birilerinin açtığı oyuna müdahale etmiyecek eski usko tarzı yani myko server yakın zamanlarda açılcakmı bilginiz varmı?

Geri
Üst Alt