Şöyle bir oyuncu sıralaması sayfası verebilecek olan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dthorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dthorn

Member
Ağu
342
3
sorumu değiştiriyorum. kişi oyundaysa panelimde nasıl karşısına online yazdırabilirim nickinin karşısına. şu hani function olayı varya getnation flan yaptığımız onun gibi. mantığı kuramadım yapamıyorum yardım lütfen :S

Son düzenleme:
Cevap: Şöyle bir oyuncu sıralaması sayfası verebilecek olan varmı?

gelen Oyuncu Adı nın CURRENTUSER tablosunda var olup olmadığına bakıcaksın
varsa Online yoksa Offline

yok ya onu denedim oyuncu varsa adamın nickini yazıyodu yoksa adam current da hiç bişi yazmıyodu bende current a status diye column ekledim default değerini de 1 yaptım oradan okuyor 1 se on diyo yoksa orda statüs yani off diyo oldu bitti :D

echo "Durumu: ";

$online = 0;

$stat=odbc_exec($msconnect,"SELECT strCharID FROM CURRENTUSER WHERE strCharID ='".$uid."'");
while(odbc_fetch_row($stat))
{
$res=odbc_result($stat, 1);
echo "Online";
$online = 1;
echo "<br>";

şöyle ßirşey diyorsun galiba?

Coloumn eklemeden de yapılabilir yani Select de count fonksiyonunu kullanmak yeterdi

edit :

sunu da ekle pardon :d

}
if ($online == 0) echo "Offline";;

hayır matrax koss panelin içindeki kod lazım olsa kendimde bulurdum zaten benim denediğim kod onunla aynıydı( kossun koduyla benzeşiyo uid di onda da değişken aynı seyrediyo yanlış anlama :P ). ama başka bir yerde hata yapmış olmalıydım ki çalışmadı düzgün. hem column eklemekte hiç bir zarar getirmedi bana getirmezde yani. bu arada count u nasıl kullanırsın ki adam araması için ilgisi yok kanımca?

hem uzatmanında gereği yok sorunumu çözdüm tray isterse kilitleyebilir veya diğer modlar

Geri
Üst Alt