Speed Kopanel Metin2 Panel Nette ilk

Cevap: Speed Kopanel Metin2 Panel Nette ilk

güzel panel tesekkürler ben saidim 6 saat sırf editlemek icin ugrastı güzelde bi panel cıkardı cok tesekkürler

Çok teşekkürler ama bir sorum var ladder point bölümünü nasl silerim çünkü ladder p ye göre sıralıor

Bişey Sorucam Kayıt OLma Yeri Nerde Acaba Ben Bulamadım. Sahsen

Güzel Panelde şifre değişimi yok Bunda

Son düzenleme:

TeşekkürLer sağLam payLaşım oLmuş eLLErine sağLık teraziye eL attım :D

Tasarım tamamı çıkmadı napmam Lazım hö

Tasarım tamamı çıkmadı napmam Lazım hö

Son düzenleme:

şifre değişimini koyacakmısın? yoksa bu haliyle birşeye yaramaz

Konu Silinmiştir

Son düzenleme:

panel guzel
sıfre degısımı ıcın degılde gameserver ayarlarını acık tutman gerekırdı adam kurdugu zaman
gameserver kapalı ıbarısı cıkıor

metin2 panel cezalılar banlılar bozuk hepsini listeliyor bir işe yaramaz...onu düzelt ve msn ninide ana sayfadan kaldır o msn orda durdukca kimse kurmaz hade ismini yaz scriptin ama msn nin ne alaka saçma salak bi olay...

Konu Silinmiştir

Son düzenleme:

Msn Setting.phpden Değişmektedir + Ban rank mute rank hepsini sıralıycak tabi anlamadan bir yorumu yapmayın diye 100 kere söyledik

arkadasım msn nin ana sayfada en altan ne yaparsan yap silinmiyor ve birde o ban rank ın hepsi sıralanması siteyi kitliyor az akılı ol benim serverimde var 30bin banlı ey akılı adam 30bin kişi hiçbir expoler işi goren program listeleyemez hafzın alsın... sen onu 3 gunluk pvp lere yap brde kodları aaç ne saklıyorsun yarın bir gun canın sıkıldıgınıda tektek ellicek acıkalrmı bırakıorsun zaten tema alıntı sıralamalarda ole cok buyuk bir emek soz konusu del bırakta insanlar geliştirsin tabi acık yoksa panelinde ya sen yapmadın bi habersin panelden çunku daha msn nin kaldırılamayacagındna bile bi habersin Copyright (c) 2021 Speed Kopanel Tum haklari saklidir. Ozan Guler bu kısımdaki mailini naparsan yap kaldıramaısn taki injecti acıp anasayfadan kaldırana kadar orda senin adının soyadının bile olması abes banane senin adından soyadn arkadasım varsa bir lakabın veya tasarım firma siten onu koy yada sadece Copyright (c) 2021 Speed Kopanel Tum haklari saklidir koy bizene adından soyadından az sağlıklı paylaşımlar yapın he eyvallah allah razı olsun diğelim burda 2 saat eleştirmeyelim

Son düzenleme:

Konu Silinmiştir

Son düzenleme:

Copyright (c) deki msneden bahsediyorsan orası değişmiyor orası kopaneli yapan kişiye özel bir bölüm site zaten heryerindeki isimler ddeğişmekte bırakta emek harcamışız üstelik paylaşmısız orada ismimiz yamasına hak kazanalım 2 saat değil 10 saat eleştirsen ne olucanı merak ediyorum ban sıralaman 30bin kişiyse kompile ban.php siliersin zorun varsa sonuçta son anda paylaşılmaya sunuldu kullanmıyorsan test edip geç lale adamın sinirini bozma

:P uLan LoL Yemişim Paylasımını Allahın Amelesi Ona Paylasımmı dion Sen Resmen Saçma Salak Bir Kopanel yiyorsa Çalmadan Çırpmadan Adam Gibi Bişi Sunda Bole Yaptıgın sey .... Patlamasın Her Tarafı Adını Soyadını Yazmış Bide Marifetmiş Gibi Amele banane senden adın soyadındna emekmiş ne emeğinden bahsediyırsun allahın hırsızı calmısın metin2 temasını emek diğe hönkürüyon bide enik sen daha emek görmemişin ee tabe görmemişin oglu olmuş tutmuş ...... kesmiş seninkide o hesap allahın dıngılafistiği

Geri
Üst Alt