Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler 
şimdi Süleyman Demirel ile bi akrabalık varmı diye soranlar olacaktır peşin peşin cevaplayım. Hayır yok
yaşım:17
güvercinlik teknik lisesi bilişim teknolojileri alanı veritabanı programcılığı dalı okuyorum..
ben 14 yaşındayken annem ile babam resmi olarak ayrıldılar ben annem ve ablam ile kalıyorum.
ortaokul bittiğinde daha fazla okumamaya,çalışmaya karar vermiştim..
dayım ise kulağımdan tutup sürükleye sürükleye şimdiki okuluma kaydettirdi beni kendi oğluyla birlikte.
o gün çok kfr etmiştim ama şimdi etmediğim hayır duası kalmadı
şimdi son sınıfıda okuyup iyi bi yerde iş bulabilme çabasındayım..
pvp server ile zaten sırf bu yüzden ilgileniyorum..kendimi geliştirebilmek için
-bilgisayarla uğraşmak
-uskoda matrak olayların peşine düşmek
-araba sümek
-müzik dinlemek (sagopa-kolera öncelikli olmak üzere kulağa hoş gelen her müzik türünü dinlerim..)
-veritabanı ile uğraşmak
şimdide sevmediklerim :^^:
-kendini beğenmişler..
-çok konuşanlar
-uyumak (psikolojik sanırım ama ilaçla bile uyuyamıyorm) Hönk
-en çok nefret ettiğim şey ise empati kurmayı bilmeyip herkesi kendi gibi zannedip öyle davranmasını bekleyenler..
-asla kimseye karşı kin tutamam
-şamatayı-elenceyi çok severim
-siyasi görüşüm yoktur..siyasetten hiç anlamam zaten
-çok dobrayımdır hiçbişeyi içimde tutamam
-hiçbişeyi gurur meselesi yapmam..eğer biri bana bişi sölemişse muhakkak vardır bi bildiği der geçerim..
-yardım isteyene her zaman kapım açıktır her konuda bilgim dahilinde yardım ederim..
-gizlim-saklım yoktur birinin benden bişey öğrenmek için sadece sorması yeterlidir..
-çok mükemmel bir sırdaşımdır biri bana çok büyük bi yamuk dahi yapsa sırrını kimseyle paylaşmam..
-bazı psikolojik sorunlarım yüzünden hayatta çok dışlandım ama kimseyide dışlamam bunu yaşamış biri olarak kimseye yapamam aynı şeyi..
beni tanımak istediğiniz ve okuduğunuz için tekrar teşekkürler..
öncelikle hayatım hakkımda kısa bi bilgi veriyim..
---------------------------------------
adım Murat Demirel.---------------------------------------
şimdi Süleyman Demirel ile bi akrabalık varmı diye soranlar olacaktır peşin peşin cevaplayım. Hayır yok
yaşım:17
güvercinlik teknik lisesi bilişim teknolojileri alanı veritabanı programcılığı dalı okuyorum..
ben 14 yaşındayken annem ile babam resmi olarak ayrıldılar ben annem ve ablam ile kalıyorum.
ortaokul bittiğinde daha fazla okumamaya,çalışmaya karar vermiştim..
dayım ise kulağımdan tutup sürükleye sürükleye şimdiki okuluma kaydettirdi beni kendi oğluyla birlikte.
o gün çok kfr etmiştim ama şimdi etmediğim hayır duası kalmadı
şimdi son sınıfıda okuyup iyi bi yerde iş bulabilme çabasındayım..
pvp server ile zaten sırf bu yüzden ilgileniyorum..kendimi geliştirebilmek için
sevdiklerim ve nefret ettiklerim
öncelikle sevdiklerimle başlayım..---------------------------------------
-bilgisayarla uğraşmak
-uskoda matrak olayların peşine düşmek
-araba sümek
-müzik dinlemek (sagopa-kolera öncelikli olmak üzere kulağa hoş gelen her müzik türünü dinlerim..)
-veritabanı ile uğraşmak
şimdide sevmediklerim :^^:
-kendini beğenmişler..
-çok konuşanlar
-uyumak (psikolojik sanırım ama ilaçla bile uyuyamıyorm) Hönk
-en çok nefret ettiğim şey ise empati kurmayı bilmeyip herkesi kendi gibi zannedip öyle davranmasını bekleyenler..
Nasıl biriyim?
-kendini beğenmişliğim yoktur---------------------------------------
-asla kimseye karşı kin tutamam
-şamatayı-elenceyi çok severim
-siyasi görüşüm yoktur..siyasetten hiç anlamam zaten
-çok dobrayımdır hiçbişeyi içimde tutamam
-hiçbişeyi gurur meselesi yapmam..eğer biri bana bişi sölemişse muhakkak vardır bi bildiği der geçerim..
-yardım isteyene her zaman kapım açıktır her konuda bilgim dahilinde yardım ederim..
-gizlim-saklım yoktur birinin benden bişey öğrenmek için sadece sorması yeterlidir..
-çok mükemmel bir sırdaşımdır biri bana çok büyük bi yamuk dahi yapsa sırrını kimseyle paylaşmam..
-bazı psikolojik sorunlarım yüzünden hayatta çok dışlandım ama kimseyide dışlamam bunu yaşamış biri olarak kimseye yapamam aynı şeyi..
beni tanımak istediğiniz ve okuduğunuz için tekrar teşekkürler..
Son düzenleme: