Tam bi makara ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozilato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ozilato

New Member
Kalemi Kırıldı!
Kas
195
10
Arkadaşlar şu komediye bakın :D Hiç bir şekilde photoshop , paint falan değildir !

Not : Cüce Mage Kafalı Kız Mage Değildir Kız Mage Vücutlu Cüce Magedir Onun İçin Eli Kolu Birbirini Tutmuyor :D

2009722211614.jpg

Son düzenleme:
Cevap: Tam bi makara ..

muhaha :D Abi Süper yha kadın mage patch kullanmısın Kafası bezelye :D Pathos gloveler birleşmiş sanki kazanda harbi büyü yapıo :D

Kadın mage patchının sadece item kısmını atmıs arkadas.
sonra oyuna gırıp c ye basmıs
makara dıe konu acmıs bence bu daha makara :D:D:haha:

Kadın mage patchının sadece item kısmını atmıs arkadas.
sonra oyuna gırıp c ye basmıs
makara dıe konu acmıs bence bu daha makara :D:D:haha:

Kadın mage patch kullanmadım home ko'da otomatik atmış kendisi ! Home Ko'yu bıraktım başka bi servere geçtim böyle oldu. Hem bunu ben bile yapmış olsam bi insanın yanlışlarıyla dalga geçmek iyi bişey değil ! @:@

Kadın mage patch kullanmadım home ko'da otomatik atmış kendisi ! Home Ko'yu bıraktım başka bi servere geçtim böyle oldu. Hem bunu ben bile yapmış olsam bi insanın yanlışlarıyla dalga geçmek iyi bişey değil ! @:@

Kardes "OlumAni" herkezin paylasimlari ile dalga gecior bi adma qibi yorum yaptigini gormedim Huy edinmis herhalde Bos ver ESn onu Ellerine Saglik REpledim..

Kardes "OlumAni" herkezin paylasimlari ile dalga gecior bi adma qibi yorum yaptigini gormedim Huy edinmis herhalde Bos ver ESn onu Ellerine Saglik REpledim..

aynı kocakafalı kız mageyı gormekten bıktım her clıentınde sorun olan makara dıe resım koyarsa noolur?
adam gıbı yorum yaptıgımı adam gıbı paylasımlarda gorebılırsın ;)

duzgun paylasım yapın eyw
ama sacmalıga artık forumunda tahammulu kalmadı herkez gergın oke?

aynı kocakafalı kız mageyı gormekten bıktım her clıentınde sorun olan makara dıe resım koyarsa noolur?
adam gıbı yorum yaptıgımı adam gıbı paylasımlarda gorebılırsın ;)

duzgun paylasım yapın eyw
ama sacmalıga artık forumunda tahammulu kalmadı herkez gergın oke?

1. ISteyen istegigi qibi konu acar acamadan once sana sormaz!
2. TAhamulun kalmadi ise milletin canini sikcagina gormeden gec.
3. Herseyde 1 kusur arama
Hadi kolay gelsin
iyi eglenmeler...

Neyse konu dağılmasın sadece ufak bişey söyliyeceğim bu cüce kafalı kız mage değil
Kız mage vücutLu cüce mage. :)

Haha Aynı Şey BEnm Serverdede vardı orc kadın magenin kafası cüce mageydi :D

up>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upup>up>up>up>up>up>upvup>up>up>up>up>up>up

Geri
Üst Alt