X Konu Yazar Xba2 Member Haz 137 2 18 Eyl 2008 #1 GOld Shel Editledim Ben Server a Ama Oyunda Bonusları Farklı Gözüküyor Bunu Ayarlıyabilecek biri varmı?
GOld Shel Editledim Ben Server a Ama Oyunda Bonusları Farklı Gözüküyor Bunu Ayarlıyabilecek biri varmı?
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 18 Eyl 2008 #2 Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? taşındı > Client Yardım
Maxis kinda monster. Haz 1,294 27 19 Eyl 2008 #3 Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? hmmm item_org_us a gir satırları gez bulursun illa yapamadım diosan at bana
Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? hmmm item_org_us a gir satırları gez bulursun illa yapamadım diosan at bana
X Konu Yazar Xba2 Member Haz 137 2 23 Eyl 2008 #4 Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? abi ama ordaki tüm sıfır değerleri dğeiştiriorum bonuslar için bi satır yok orda.
Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? abi ama ordaki tüm sıfır değerleri dğeiştiriorum bonuslar için bi satır yok orda.
T THλLES Well-Known Member Haz 1,749 54 26 Eyl 2008 #5 Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? DB'de ITEM tablosundaki değerlerin sırayla Item_Org_Us.tbl dosyasında da olması lazım sanırım.
Cevap: TBL Editten İYİ anlayan biri varmı ? DB'de ITEM tablosundaki değerlerin sırayla Item_Org_Us.tbl dosyasında da olması lazım sanırım.