TC BILISIM DOLANDIRICIDIR

:) Referanslarımız çekemeyenleri susturmaya yeterlidir. [email protected] SAYGILAR. Bu tür konular piyasada bazı cocuklara ders verdiğimizi gösteriyor.Bizi gururlandırıyorsunuz.

Allah askına sızın amacınız nedır ? sız kımsınız kımlersınız boyle yaparak neyı yaptıgınızı sanıyor ve dusunuyorsunuz. ? sız topu topu 18 yasında sıze bedavaya sunucu vermedı db vermedı panel yapmadı dıye ergence hareketlerde bulunan kısılıklersınız. Siz boyle yaparak ınsanların emegı , ekmeği ıle ıle oynadıgınızın farkındamısınız.? ya ben anlamıyorum kendını bılmez kısılıklerın boyle sacma sacma hareketlerle kendılerını bısı sanıp ınsaları kotuleyerek ekmeklerıyle oynayarak hıc bırsey olmamıs gıbı hayatlarına devam etmelerını ve sunu anlamıyorum . Dolandırıcı dıyorsun , hırsız dıyorsun güvenmeyın dıyorsun , gelmıssın 5 kelımelık bır konu acarak ısmını kırletıgını dusunuyor kendını bırsey sanıyorsun . ? eğer boyle bırsey ıddaa edıyorsunuz buraya kanıtlanırını koyacaksınız kı bosuna cene dokmus olmayın . ve sunu soylemelıyım kac aydır Tc-Bilisim İle çalısıyorum ne ters bır kelıme nede baska bır seyını gordum aksıne hep yardım gorduk ıyılık dostuk ortamı gordum .Ve sunuda ıdda edıyorum kı kendını bılmez ve aklı dengesı yerınde olmayan bırısınız .

Ve ustune basarak soyluyorum bu fırmadan zarar yıyen olursa ben karsılayacım . . !

Arda Sağlık.

Herkeze iyi Ko-Cüce'ler.

Geri
Üst Alt