Team Kurma Sevdası...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JrSmoke

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
53
Günümüzde 1299 servera ilgi gittikçe artıyor , bu ilginin yanı sıra oyuncu sayısıda gün geçtikçe artmakta bu yoğunluk karşısında son zamanlarda piyasaya cıkan team sevdası ve benzeri bir kaç şey bir çok forumun başını ağrıtmakta . Bu sevdanın ne zaman ve kimin tarafından ortaya cıktığı meçhul. Daha önceleri 3-5 yakın arkadaş bir clan kurar benzer isimler yapardı ancak şimdi internet ortamındanda çevre edinilip kurulabiliyor. Bu gerçekten güzel bir şey ancak bazı team "liderleri" yok şu kadar user var bunu yapmassan gideriz yok şöyle yok böyle diyip server sahiplerini tabiri caiz ise online olarak taciz etmekte .
Zamanında bir çok arkaşla eş ve dostla oyun oynadım team tarzı bir şeyler yaptım bende sizlere diyorumki bir team nasıl kurulurmuş göstermek istiyorum benim team dediğim şeyde max.8 kişi yani oyun için bir party olacak şekilde olacak + vent olacak ve bunlar tarzı eşit job dagılımı eğer bu saydıklarım kafanıza göreyse faso fiso şeyler değil ise ben hergün bu konuyu takip edip uygun gördüğüm kişilere msn adresimi bırakcagım .

Not: 5-10 cümle ile kendiniz hakkında , 5-10 cümle ile oynadıgınız karakterler hakkında bilgi verebilirseniz ne mutlu ! .

msn adresim : [email protected]
bu konu harici ekleyeni silecegimi belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Cevap: Team Kurma Sevdası...

Abi Sana Kattiyen Katılıyorum Bende Bir Çok Teamda Oynadım Ama Hepsi Çok Kalabalıktı. Oyun İçin Kavgaya Tutuşan Tiplerdeni , Ben Artık Onlardan Sıkılınca En iyi Arkadaşımla Takılıyorum Private Serverlarda. Benimde Istediğim Tam 8 Kişilik Bir Partylik Bir Kadrodur . Benide Ekibinize Alırsanız Mutlu Olurum , Zor Kolay Database Farketmez , Ama Kaliteli Serverlarda Oynamayı Seviyorum . Yaşım 17 Her Jobta Üstünümdür Teama Ayak Uydururum . Saygılar ...

Adım NumaN. Bu oyunu zevk için oynuyorum. 0rtam olsun yeter.. Mage 0ynuyorum. Mesaj olarak yollarsan. MSN

Çogu teamler gereksizdir bi lider vardı ve onun yalakaları o team değildir bence team dediğin isteer leader ol ister asist ister player hiç kimse kimseye bagırıp azarlayamaz hakaret edeemz benim yer almak istediğim bir team dostluk arakdaşlık olmalıdır.Çok konu açık teame eleman alınır şartlar şöyle die 10 saat online leader assist sözü dinliceksin karşı gelmiceksin böyle bi ortamda yalakalardan başka kimse kalmaz, ne olur oyun stratejisi düzgün bi arkadaş olayı anlatır o uygulanır buda laf geçirmek değil ornagize olmaktır.Bu arada benim adım furkan 21 yaşındayım Warior karakterini oynarım msn adresim [email protected].

Benİm adim mehmet zevk İcİn oynuyorum tüm jobları oynayabilirim ama maqe daha iyi oynurum 17 yaŞindayim vent war senİn dedİklerİne katiliyorum bİr party max 8 kİŞİ olucak fazla olunca bu sefer diŞarda kalan İyİ adamlari Şecİyo party aliyo bİzİ almiyo taraf tutuyo dİye teamda huzursuzluklar cikariyolar team lİderİ kesİnlİkle fazla olsun team demİycek nerde cokluk orda bokluk olur Bana tek oynamak zevkli gelmediqii icin team olarak oynamayı seviyorum teamda benim icin en önemli şey arkadaşlık ve saygıdır

Son düzenleme:

Çok doğru söylemişsin,zaten böyle teamler iş yapmaz. Yok Başına Sexy koy falan çocuk işleri bunlar. Ben 3-4 yıldır içinde bulundugum UniqueFriendTeaMs gibi 1 team görmedim gercekten oyun manasında degil,internet ortamından kardeş edindik birbirimizi.Ama böyle konu açarak team kurmaya calısanlar,saçmalık.Bence team bir serverda oynarken oradan dürüst ve iyi playerları secerek,clanına dahil etmekdir.Yoksa buraya konu acarak olmaz,kimin ne oldugunu nereden bilebilirizki.Neyse çok uzatmayayım,kardeş sen sen ol böyle işlere bulaşma başın çok ağrır.Kolay gelsin,iyi forumlar.

aDım UmuT 15 yaşindaym tutkulu bi pk zevkim var oynamayi sevdigim için oynuyorum gunde +7 saat onlineyim en iyi oynadıgım joblar:Warior bide Mage vent vardir msn adresim:[email protected] ozel mesaj atma direk msndeym konuşruz hadi kib

Adım:Sefa
Yaşım:17
Knight Online Deneyimim:2 Sene Usko 1,5 Senede PVP
Online Durumum:7-8 Saat.
Vent - Team S. : Mevcut
Job: Mage - Priest.
Msn:[email protected]

Son düzenleme:

İsim : Mehmet

Job : Warrior & Rogue & Tp mage ( 3'ünüde prof derece oynarım. )

Online süresi : Günlük +12 saati aşkın. ( Özellikle geceleri sabaha kadar )

6 yıllık knight online geçmişim var. Daha önce büyük clanlarda bulundum. Yerinde makara yapmayı yerinde ciddi olmayı büyüklere saygılı kücüklere sevgili davranmayı bilirim. Ventrilo ile mikrafon mevcut ve gerektiğinde kullanırım. Lw & Csw yada Pk'larda party bende ise vent girmeyeni partye almam buda benim söleyeceğim bir husus. Cünki tp mage oynamam istenebilir. Ve 1299 private serverlarda hp bar buglu olduğu için hpnin ne zaman inip ne zaman cıktığını tam kestiremiyorum. Vent ile pk atmak daha sağlıklı yani. Benim söylemek istediklerim bu kadar. Eğer sizde birşeyler sormak isterseniz görüşürüz sorarsınız. İyi günler.

İletişim : [email protected]

anlaşıldı bu haliyle 2 kişi seçtim . isteyen eklesin forum kirlenmesin
[email protected]
bu konu hakkında hiç bir şeye cevap vermiyecegimide belirtmek isterim.

Günümüzde 1299 servera ilgi gittikçe artıyor , bu ilginin yanı sıra oyuncu sayısıda gün geçtikçe artmakta bu yoğunluk karşısında son zamanlarda piyasaya cıkan team sevdası ve benzeri bir kaç şey bir çok forumun başını ağrıtmakta . Bu sevdanın ne zaman ve kimin tarafından ortaya cıktığı meçhul. Daha önceleri 3-5 yakın arkadaş bir clan kurar benzer isimler yapardı ancak şimdi internet ortamındanda çevre edinilip kurulabiliyor. Bu gerçekten güzel bir şey ancak bazı team "liderleri" yok şu kadar user var bunu yapmassan gideriz yok şöyle yok böyle diyip server sahiplerini tabiri caiz ise online olarak taciz etmekte .
Zamanında bir çok arkaşla eş ve dostla oyun oynadım team tarzı bir şeyler yaptım bende sizlere diyorumki bir team nasıl kurulurmuş göstermek istiyorum benim team dediğim şeyde max.8 kişi yani oyun için bir party olacak şekilde olacak + vent olacak ve bunlar tarzı eşit job dagılımı eğer bu saydıklarım kafanıza göreyse faso fiso şeyler değil ise ben hergün bu konuyu takip edip uygun gördüğüm kişilere msn adresimi bırakcagım .

Not: 5-10 cümle ile kendiniz hakkında , 5-10 cümle ile oynadıgınız karakterler hakkında bilgi verebilirseniz ne mutlu ! .

Kesinlikle haklısın , özellikle şu online taciz benim başımı çok ağrıtmıştı.

Geri
Üst Alt