Günümüzde 1299 servera ilgi gittikçe artıyor , bu ilginin yanı sıra oyuncu sayısıda gün geçtikçe artmakta bu yoğunluk karşısında son zamanlarda piyasaya cıkan team sevdası ve benzeri bir kaç şey bir çok forumun başını ağrıtmakta . Bu sevdanın ne zaman ve kimin tarafından ortaya cıktığı meçhul. Daha önceleri 3-5 yakın arkadaş bir clan kurar benzer isimler yapardı ancak şimdi internet ortamındanda çevre edinilip kurulabiliyor. Bu gerçekten güzel bir şey ancak bazı team "liderleri" yok şu kadar user var bunu yapmassan gideriz yok şöyle yok böyle diyip server sahiplerini tabiri caiz ise online olarak taciz etmekte .
Zamanında bir çok arkaşla eş ve dostla oyun oynadım team tarzı bir şeyler yaptım bende sizlere diyorumki bir team nasıl kurulurmuş göstermek istiyorum benim team dediğim şeyde max.8 kişi yani oyun için bir party olacak şekilde olacak + vent olacak ve bunlar tarzı eşit job dagılımı eğer bu saydıklarım kafanıza göreyse faso fiso şeyler değil ise ben hergün bu konuyu takip edip uygun gördüğüm kişilere msn adresimi bırakcagım .
Not: 5-10 cümle ile kendiniz hakkında , 5-10 cümle ile oynadıgınız karakterler hakkında bilgi verebilirseniz ne mutlu ! .
msn adresim : [email protected]
bu konu harici ekleyeni silecegimi belirtmek isterim.
Zamanında bir çok arkaşla eş ve dostla oyun oynadım team tarzı bir şeyler yaptım bende sizlere diyorumki bir team nasıl kurulurmuş göstermek istiyorum benim team dediğim şeyde max.8 kişi yani oyun için bir party olacak şekilde olacak + vent olacak ve bunlar tarzı eşit job dagılımı eğer bu saydıklarım kafanıza göreyse faso fiso şeyler değil ise ben hergün bu konuyu takip edip uygun gördüğüm kişilere msn adresimi bırakcagım .
Not: 5-10 cümle ile kendiniz hakkında , 5-10 cümle ile oynadıgınız karakterler hakkında bilgi verebilirseniz ne mutlu ! .
msn adresim : [email protected]
bu konu harici ekleyeni silecegimi belirtmek isterim.
Son düzenleme: