TicKet Gelen Cewap Çewiri Yardm Pls ++rep

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kewel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kewel

Sophie
Mar
7
0
Thank you for contacting the Knight Online Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us. I ** sorry to hear that you were experiencing issues logging into your account recently. I have researched your account and found that it is currently open and active with no pending blocks. If you continue to experience issues logging into your account, please submit a new ticket detailing any error messages you are receiving. I apologize for any inconvenience you may have experienced.Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in Knight Online!
Ionıda 81 Mage ban yedi :( bnu çewrcek olan??

Cevap: TicKet Gelen Cewap Çewiri Yardm Pls ++rep

Selamlar ,

Hesabın aktifmiş.Eğer hesaba girerken bi hata mesajı alıyosan yeni bi ticketla durumu ayrıntılı şekilde anlatmanı istiyolar..

ZAman ayırdıgın için teşekkür ediyorlar. aldıgın sorun içinde özür diliyorlar .hesabını araştırmışlar ve aktif hale getirmişler. yine hata mesajı alıyorsan başka bir ticket atarak durumu bıldırmenı ıstıorlar.

başka bir ticket atarsan ingilizceye cevrilmesi gerkiyorsa özelden türkcesini bana yaz . en fazla 1 gün içinde sana geri donerım

++++ rep

Knight Online Müşteri Destek Ekibi ile temas kurduğunuz için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Benim size sorunları hesabınıza son giriş karşılaştığınız duyduğumuz için üzgünüz **. Hesabınızı araştırılmış ve şu anda açık ve aktif hiç bekleyen bloklar bulundu. Eğer sorunları hesabınıza giriş deneyimi, yeni bir bilet aldığınız hata mesajları ayrıntılı gönderin lütfen devam edin. Ben tekrar bizimle bağlantı kurduğunuz için Teşekkürler olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sizi Knight Online içinde deneyiminin keyfine devam umut!

Yardımcı Olabildiysem ne mutlu :)

Geri
Üst Alt