Tommy Vercetti Knight Oynarsa xDxD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxonurxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

xxonurxxx

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
855
7
Yine paylaşıma dwm ediorum.Emeğe saygı göstermeyene de hiç bir şey demiorum.Bazıları gibi de warrıor'Lar La uğraşıp durmuorum.

tommy1eh1.jpg

tommy2zo2.jpg

Cevap: Tommy Vercetti Knight Oynarsa xDxD

Yaptığın Şey Çok Ayıp Adam Bi Paylaşım Yapmış O Senin Paylaşımına Laf Sokuyor mu ? Senin Paylaşımını da Beğeniyoruz Onun Paylaşımını da !

Vay canına bir kıskanan daha buldum:)

Son düzenleme:

tek kelimeyle mukemmel bi iş cikarmıssın dayi

Kıskançlık deil usta kimseyede laf sokmuorm.Sadece Kendini biraz daha aşman gerektiğini belirtiyorum.Warrıorları bırak artık ;)

Onur kendin biraz aşmamı düşünüyorsun:)Haha.Ama benimkiler alıntı değil farkındaysan.Hepsi bana ait.Yani yeterince geliştim.Ama sen alınıt yapıyorsun.Yani daha gelişmek için adım bile atmamışsın :)

Evet.Kendini aşman gerekiyor.Beğendiklerimi de alıntı yaptıysam bunda ne var.Sanki hiç photshoptan anlamıorus xD

Öncelikle sen bana yorum yapamassın.Bana kendini aşman gerek ve daha çok çalış gibi yorumları sadece benim üstatlarım yapar.Ve ben ko-cuce için emek veriyorum alıntı yapmıyorum.Alıntı yapan biri senin kadar fazla konuşmamalı :)Ayrıca photoshoptan anlıyorsan yeteneklerini gösterde görelim ;)

[***];1983369' Alıntı:
Öncelikle sen bana yorum yapamassın.Bana kendini aşman gerek ve daha çok çalış gibi yorumları sadece benim üstatlarım yapar.Ve ben ko-cuce için emek veriyorum alıntı yapmıyorum.Alıntı yapan biri senin kadar fazla konuşmamalı :)Ayrıca photoshoptan anlıyorsan yeteneklerini gösterde görelim ;)

Burada yağcılık yapmana gerek yok.Kim kimin ne olduğunu iyi biliyor.Sen sadece milletin gözüne girmeye çalışan birisin.Senin gibi de ayrıca bi warrıor bulup üstüne 2 parça şey giydirmiorum.

Arkadaşım ağzımı açtırtma.Burda yağcılık felan olduğu yok.Bu arada insanlar gözüne girmek iyi bir şeydir.Bu sayede herkes seni sever ve saygı duyar.Evet sen bi warior bulup üstüne bir şey giyidirmiyorsun.Tek yaptığın ordan burdan resimler bulup foruma koyup üstüne ben yaptım deyip post kasmak.Alıntı yapıpta bunları gerçek emek veren birine söyleyemessin.Şimdi bu tartışmayı uzatma.Zaten herkes kimin haklı olduğunu biliyor;)

PFF Bune Be Bence Foxun Yaptıgı Şeyler Süper Adam Özene Bezene Yapıyor xD Foxa Söz Yok !!

Bncede uzatmaya gerek yok kardeşim.Ama bil ki Herşeyi Ctrl+W yapıp koymuorm içinde kendi emeklerim de var.Bu gibi polemiklere de hiç gerek yok dediğin gibi burda herkes kimin ne olduğunu az çok biliyor.Tartışma nerden nereye geldi ben sana sadece warrıor'Larla ilgilenmeyi bırak dedim.Tartışma aldı başını gitti.Hata bende kendimi ifade edemedim ;)

Eğer illa tartışmaya dwm etmek istiosan profil'de msn olması gerekir.Al msn mi ordan dwm edelim ;)

En sonunda be cevabı bekliyordum.Olgun bir davranış.Bu arada resim için teşekkürler.

Aslında hata bende ki konuyu açarken hata yapmışım.Laf sokar gibi olmuş.Tartışmanın buraya gelmesi normal ;)

Geri
Üst Alt