- Haz
- 3,179
- 10
Trabzonspor Camiası, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Düzenlen Geleneksel Bayramlaşma Törende Bir Araya Geldi. Kamp Eğitim Merkezi'nde Gerçekleştirilen Törene Katılan Çok Sayıda Kişi Birbirlerinin Bayramını Tebrik Etti.
Trabzonspor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlen geleneksel bayramlaşma törende bir araya geldi. Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen törene katılan çok sayıda kişi birbirlerinin bayramını tebrik etti.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Hugo Broos, Yardımcı Antrenörler Metin Diyadin, Turgut Kural ve Jacky Munaron, futbolculardan Tolga Zengin, Barış Memiş ve Razundara Tjikuzu'nun da hazır bulunduğu bayramlaşma törenine, Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Akif Hamzaçebi, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, eski kulüp başkanlarından Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer, Salih Erdem, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve divan kurulu üyeleri, kurul başkanları, Trabzon Karadenizspor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, eski yöneticiler ve taraftarlar da katıldılar.
Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen törende, katılımcılar birbirlerinin bayramını kutladı. Bayramın, bordo-mavili camia için güzel günler getirmesi dileklerini dile getirdiler.