/Tradezzzz Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fulyali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

fulyali

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
249
4
Arkadaşlar önceden atabiliyordum ama şimdi /trade ve /save yapamıyorum sonlarında bir sürü z var bunu nasıl çözebilirim ?

Cevap: /Tradezzzz Sorunu

h den tıklayabilirsin

Arkadaşım db 'den kaldırmış olabilirler. Yani Dupeyi Önlemek İçin /trade atamıyorsan kaldırmışlardır

Exeler Aynı Olmuya Bilir Ozaman Başka bi sorun war Onun exe sinde belki /trade duruyodur seninkinde yoktur.

texts_us.tbl var datanın içinde.onu tbl editor ile aç.Sonra merchant ı ara.Bulur,sonra onun üstünde tradezzzz olucaktır.Onu trade olaraş değiştir :D

Onun exeyi alıp deneyim birde bir çok kişide bu sorun var

Arkadaşım db 'den kaldırmış olabilirler. Yani Dupeyi Önlemek İçin /trade atamıyorsan kaldırmışlardır

Exeler Aynı Olmuya Bilir Ozaman Başka bi sorun war Onun exe sinde belki /trade duruyodur seninkinde yoktur.

texts_us.tbl var datanın içinde.onu tbl editor ile aç.Sonra merchant ı ara.Bulur,sonra onun üstünde tradezzzz olucaktır.Onu trade olaraş değiştir :D

Sitenin çıkmaması için bununla beraber bir sürü data atmıştım sanırım bundan hemen düzeltim inşallah olur

Son düzenleme:

Benim dediğimi yap,yada datadaki texts_us.tbl yi değiştir!..

text_use da sadece komutlar olur :)

arkadas dupe yapmak istio anlamıoda bana tbl leri verin dio kısacası bu :D

Sorunum çözüldü özal'a ve mjsamet'e tşk ediyorum =)

Çok Kolay Çözümü Sadece Datanı Değiştiriceksin

Data 'da Texts_us Vardır onu açınız TBLEditör ile ve Search kısmına Trade veya trade yazınız ve o tradezzzz komudunu bulur..O tradezzzz yazısını trade olarak değiştirirsenizi sorun kalkar..

Geri
Üst Alt