v19xx Tüm v1299 ve v20x 19xx Server'da Çalışan Tbl & Koxp Ücretsiz Herkes Kullanabilir.

valente95125

Member
Reaction score
19
Merhaba arkadaşlar tüm knight online serverlarına uygun sürüm olarak editlediğimiz koxp ve tbl olmak üzere 2 exemiz mevcut indirip exe çalıştırıp hangi serverda çalıştırcaksanız onun knight exesini yükleyin ardından oyuna koxptan giriş yapın oyuna girdiğinizde koxp ekranı açılacaktır herkese keyifli vakitler dileriz uzun bir süre ücretsiz olarak sizlere hizmet vereceğiz.

NOT : VİRUS PROGRAMINIZI WİNDOWS DEFENDER KAPATIP KOXPU ÇALIŞTIRMAYI DENEYİN AKSİ TAKDİRDE KOXPU VİRUS PROGRAMI SİLEBİLİR VE İNDİRİRKEN VİRUS BULABİLİR EXEDE DOSYAYI SAKLA DİYEREK SORUNSUZ İNDİREBİLİRSİNİZ.

KOXP TAMAMEN ÜCRETSİZ SH , WH , TBL , OTO KUTU , OTO MADEN , OTO GEM FRAGMENT KIRMA MEVCUT HERKESE KEYİFLİ VAKİTLER.

KOXP İNDİR : http://www.dosya.tc/server13/jsqfan/AcmeKxp2018.rar.html

TBL İNDİR : http://s3.dosya.tc/server15/85vd80/TBLv2018.rar.html

Özelliklerini Koxp Arayüzünden Görseller ile Vereceğim Aradığınız Hemen Hemen Her Özellik Ekli Zaten.

Genel Sekmesi Özellikleri
0lAy0Y.jpg

Saldırı Sekmesi Özellikleri
41O0p7.jpg

Oto Maden ve Fish Detayları Sekmesi
JqB3V5.jpg

RPR Sekmesi ve Detayları
yN9Vjn.jpg

Ekstra & Ekstra 1 Sekmesi ve Özellikleri
6rGmMl.jpg

Ekstra 2 Sekmesi ve Özellikleri
zaqnyR.jpg

Ekstra 3 Sekmesi ve Özellikleri
GPX3Gb.jpg

Son düzenleme:
vallaha böyle birşey arıyordum sonunda buldum cok sagol tüm serverlara kan kusturuyorum şuanda :D

helal olsun adamlar yapmış gerçekten hocam uzun süre ücretsiz olsun lütfen ve sonradan ne kadar ücret ile satılcak sizinle iletişime geçmek istiyorum.

helal olsun adamlar yapmış gerçekten hocam uzun süre ücretsiz olsun lütfen ve sonradan ne kadar ücret ile satılcak sizinle iletişime geçmek istiyorum.

ŞUANDA UZUN BİR SÜRE ÜCRETSİZ HİZMET SAĞLIYORUZ ÜCRETLİ OLUNCA ZATEN İLETİŞİM ADRESLERİMİZİ SİZLERE BELİRTİCEZ İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

başkan helal olsun vallaha çok süper koxp içeriği ücretli oluncada kullanmayı düşünüyorum

teşekkür ederiz kullanıyorum sorunsuz her serverda çalışıyor i love you koxp2018 <3

Gerçekten knight online oynayan herkese tavsiye ederim hem kullanışlı kolay hemde ücretsiz daha ne yapsın adamlar :D

teşekkür ederiz clanca sorunsuz kullanıyoruz her serverda başarılarınızın devamını dilerim.

teşekkürler ücretsiz sürümü uzun tutarsanız bizde biraz hem koxp tanımış hemde faydalanmış oluruz :)

KONUMUZ GÜNCELDİR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

KOXP DETAYLARI GÜNCELLENDİ SÜRÜMÜMÜZ BİR SÜRE DAHA ÜCRETSİZ SİZLERLE İNDİRMEYEN KALMASIN..

Geri
Üst Alt