ÜcRetLi oto pach Yardımı istiyoruz /Gir/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

soilwork07

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
13
0
:hıh:sLm arkadaşlar ücretli ciddi bir sekilde oto pach yardımı istiyoruz sadece oto pachde problem olup ftp error hatasi vs... hataları alıyoruz portlar acıkdır eminiz sorunu halledecek olan msn bıraksın ücretli... .!:a:

Cevap: ÜcRetLi oto pach Yardımı istiyoruz /Gir/

x b e n x _ t o l g a @ h o t m a i l . c o m ücretsiz sadece gmlq karsılıqı yaparıma

saol eqliorum destek verecek yoqmu ya

Konu güncel teşekür ederim ko-cuce böyle bi ste acıp yararlandrdınız için

Ücrete gerek yok insanlara yardım edmek görevimizdir.Profil sayfamdan bana ulasabilirsin.Yardımcı Olmaya calısırım elimden geldigince.

İyi Forumlar...

Ücretli Bir Desteğe Gerek Yok.Buyrun ;)

Oto Patch nedir ne işe yarar ?
Cevap:

Kod:
[B]  OtoPatch userlara launcherdan direk dosya aktarabilmenizi sağlar. Userların Sitede Forumda istediği şeyi ( Örn : Exe ) hiç aramadan direk elde edebilmesidir. Exe' yi bulamayıp oyuna girmeyenler bile olabilir [IMG]http://www.knightonlinepvp.com/wp/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] :) [/B]
Anlatım :
Loginserver.exe vs. ile işimiz yok sadece loginserverdaki version.ini ile biraz… Sadece FTP Programı ve SQL ile işimiz var.
FileZilla Programı bu iş için idealdir.
Link : http://downloads.sourceforge.net/fil…ver-0_9_26.exe

1. Adım : (Kurulum)

Kod:
• [COLOR=Red]FileZilla Server[/COLOR] ı PC Mize herşeye OK Diyerek kuruyoruz.
Kod:
• Kurulum bittikten sonra karşınıza bir pencere çıkıyor.
Kod:
[B] • Orada Administrator Password Bölümü dolu ise onu siliyoruz, OK Diyoruz. ( Diğerlerine dokunmuyoruz )[/B]
[B] • [COLOR=Red]C:/ ye Ftproot[/COLOR] adında bir klasör açıyoruz.  [/B]
[B]  2. Adım : (FTP)[/B]
Kod:
• Filezilla açıldıktan sonra yukarıdan [COLOR=Red]Edit > Users[/COLOR] seçeneğine tıklıyoruz..
Kod:
• [COLOR=Red]General menu[/COLOR]sundeyken Nameye [COLOR=Red]Anonymous [/COLOR]yazıyoruz.
Kod:
[B] • [COLOR=Red]Shared Folders[/COLOR] kısmına geçiyoruz. Oradaki [COLOR=Red]ADD[/COLOR] Seçeneğine Tıklıyoruz.[/B]
[B] • Açılan pencerede C:/ Deki Ftprootu tıklıyoruz ve OK Seçeneğine tıklıyoruz. Burası tamam.[/B]
[B] • Şimdi tekrar yukarıdan Edit e geliyoruz. Settings' e Giriyoruz ( [COLOR=Red]Edit > Settings[/COLOR] )[/B]
[B] • Soldaki [COLOR=Red]File Transfer Compression[/COLOR] seçeneğine tıklıyoruz. MODE Z SUPPORT u işaretliyoruz ( Tik koyuyoruz ). [COLOR=Red]EXCLUDE IP RANGES[/COLOR]' daki tik i kaldırıyoruz. [/B]
3. Adım : (SQL)

Kod:
• DB' Nizden [COLOR=Red]VERSION[/COLOR] tablesine girin.
Kod:
Sütunların anlamları :
Kod:
[B] • [COLOR=Red]Version[/COLOR] : Yapacağınız yeni version. Mesela 1299' sunuz şuan 1300  yapıcaksınız Buraya 1300 yazıyoruz[/B]
[B] • [COLOR=Red]Filename[/COLOR] : Dağıtacağınız patch dosyasının adı. ( Örn : 1300.zip )[/B]
[B] • [COLOR=Red]Compname[/COLOR] : Dağıtacağınız patch dosyasının adı. ( Örn : 1300.zip )[/B]
[B] • [COLOR=Red]Hisversion[/COLOR] : Yeni version yani 1300 olucak mesela 1300 yazıyoruz. [/B]
[B]  4. Adım : (version.ini)[/B]
Bunları tamamen yazıyoruz içine. Bilgileri Düzenleyerek :

Kod:
[DOWNLOAD]
Kod:
[B] URL=IP'Niz[/B]
[B] PATH=./ [/B]
[B] [ODBC][/B]
[B] DSN=DBismi[/B]
[B] UID=loginID[/B]
[B] PWD=Loginpass[/B]
[B] TABLE=VERSION[/B]
[B] [CONFIGURATION][/B]
[B] DEFAULT_PATH=C:\ftproot\[/B]

[B] [SERVER_LIST][/B]
[B] COUNT=2[/B]
[B] SERVER_00=Serverınızın IP'si[/B]
[B] NAME_00=Server ismi [/B]
5. Adım : (Son adım rötüşler)

Kod:
• C:/ Deki [COLOR=Red]ftprootun[/COLOR] içine giriyoruz. Userların almasını istediğimiz patchleri Zipleyerek ( Rar değil yoksa çalışmaz ) içine atıyoruz. Benim anlatımıma Göre 1300.zip olmalı dosyanın ismi.
Kod:
[B][CODE]• Mesela Datanın içine birşey atmak istiyoruz. O zaman data diye klasör açıyoruz içine ne atılmasını istiyorsak yazıyoruz. 1300.zip in içine atıyoruz.
[/B]
Kod:
[B] • Önemli : Patchin içinde illa bir [COLOR=Red]server.ini[/COLOR] olmalıdır versionunu 1300 yaptığınız. yoksa sürekli 1299 der ve sürekli patch indirir. Buda hiç iyi olmaz. Otopatch' in altın kuralıdır [IMG]http://www.knightonlinepvp.com/wp/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]   [/B]
[B]  Otopatchimiz hazır.. Tamamen kendi anlatımımdır. Bir teşekkür yeterli.[/B]
Not : Sorunsuz çalışmaktadır.

Sırasıyla Yaparsan Oto Patch Yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt