B Konu Yazar burhanow Member Ocak 119 0 3 Mar 2010 #1 udp socket create fail Arkadaşım server Kuracak ve Ebenezer bu hatayı veriyor. Bilen birileri varmı acaba?
udp socket create fail Arkadaşım server Kuracak ve Ebenezer bu hatayı veriyor. Bilen birileri varmı acaba?
S sedif Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 59 0 3 Nis 2010 #2 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / evet neden oluyor bu?
Joe* Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 247 0 7 Nis 2010 #3 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Map leri değiştir. Daha düzgün Map kullan.
V vaybe1 Member Ara 175 0 7 Nis 2010 #4 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Maplerden değil galiba. .NET Framework 2.0 kurmak zorundaydım kurduktan sonra bendede aynı hata gelmeye başladı.Çözücez bi şekilde
Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Maplerden değil galiba. .NET Framework 2.0 kurmak zorundaydım kurduktan sonra bendede aynı hata gelmeye başladı.Çözücez bi şekilde
Joe* Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 247 0 7 Nis 2010 #5 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Maplerle alakalı . NF ile alakası yok .
X xiagok New Member Şub 10 0 11 May 2010 #6 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / ne yapacaz Ozaman Biriniz bişi Yazın Sorunu mu Çözene Ödül olarak = qmLik wériLécékTir .....
Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / ne yapacaz Ozaman Biriniz bişi Yazın Sorunu mu Çözene Ödül olarak = qmLik wériLécékTir .....
D Darkdede61 New Member Kalemi Kırıldı! Eki 14 0 12 May 2010 #7 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Map Ları Degiştir OLur Frame Network 2.0 Alakası BiLe yok
Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Map Ları Degiştir OLur Frame Network 2.0 Alakası BiLe yok
SqRR Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 1,002 0 21 Haz 2010 #8 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Sa ArkadasLar Bende Aynı Hatayı alıyorum...MapLarıda Degiştirdim aynı
Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Sa ArkadasLar Bende Aynı Hatayı alıyorum...MapLarıda Degiştirdim aynı
O ovacuma Active Member Şub 1,133 0 29 Haz 2012 #9 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Arkadaşlar ne framenetwork ne de maplarla alakası var. bu sorunu cozebılmek cok kolay sadece vds ye baslattan reset atıcaksınız.sonra server filesleri tekraradan acıcaksınız
Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / Arkadaşlar ne framenetwork ne de maplarla alakası var. bu sorunu cozebılmek cok kolay sadece vds ye baslattan reset atıcaksınız.sonra server filesleri tekraradan acıcaksınız
H h3rolady ReiS May 34 0 24 Mar 2013 #10 Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / aynı sorun şimdi bende vardı net framenetwork 2.0 yüklemiştim pcye yada sunucuya reset atın düzeliyor. Map le alakası yok. konuyu uplayım yardımcı olur belki
Cevap: udp socket create fail / Ebenezer Hatası. / aynı sorun şimdi bende vardı net framenetwork 2.0 yüklemiştim pcye yada sunucuya reset atın düzeliyor. Map le alakası yok. konuyu uplayım yardımcı olur belki