Ui Editleme

Konu Yazar

Ahmet D.

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
2,743
0
Ui_Us editliyorum fakat içindeki uif dosyalarının %70 i Microsoft Visual Basic c++ Debug Library hatası veriyor. Ve Bazıları hata vermiyor fakat açılmıyorda yani görev yöneticisinde bakıyorum CPU kullanımı %50 Bellek kul. 1.000.000 olduğu bile oluyor. Sorun bendemi editordemı veya alternatif bir editleme varmıdır ?

Cevap: Ui Editleme

Sende bir sorun yok uı_us ın içinde bazı dosyaları arkadaşlarımız daha önce sıfırdan yazıp paylaşdı.Onları kolayca açabiliyosun fakat bazıları dediğin gibi açılmaz.Kilitlidirler.Uskodaki UI klasöründe ki dosyalarıda açmayı denesen aynı problemle karşılaşırsın olay bundan ibaret.

Anladım. Paylaşılmış birçok client , ui dosyaları falan var bir zahmet linkide atsan tam süper olacak paşam :)

Yazabilceğim hali hazırda son version bir client yok.Fakat client paylaşımlarından biraz araştırıp bulabilirsin.

Birçok paylaşılmıs var fakat hangisi editlemeye açık hangisi değil onu bılemıyorum ındırıp denemekte çok uzun oluyor .

Zaten öyle hepsi editlenebilir bulamazsın.Daha önce skin editlemiş arkadaşlardan yardım istemeyi dene işe yarayabilir.

Geri
Üst Alt