Ülker İdman Raporu : 06 Aralık 2021 Pazartesi (Sabah)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Levni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Levni

<b><font color="red"><marquee>Sabrı öğütler zaman
Emektar
Katılım
17 Ağu 2010
Mesajlar
869
Reaction score
0
Puanları
16
Yaş
34
Konum
İstanbul
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; bu sabah bir günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği ile cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 10.00’da salonda bir araya geldiler.

Futbolcularımız 2 grup halinde salonda yaklaşık 45 dakika kuvvet çalışması yaptılar. Salon çalışmasının ardından oyuncular 3 No’lu Antrenman Sahası’nda toplandılar.

Burada düz koşu ve ısınma turları yapan oyuncularımız daha sonra 1 saat süren idmanda topla pozisyon ve kondisyon çalışmaları gerçekleştirdiler. Antrenmana üst solunum yolları enfeksiyonu bulunan Lorik Cana katılmadı.

Milan Baros ve Mustafa Sarp’ın tedavisine devam edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın (7 Aralık Salı) biri sabah saat 10.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 30 dakikası basına açık olarak, diğeri ise akşam 17.00’de basına kapalı olarak yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecektir.

Sabah 10.30’da yapılacak olan antrenmanın 30 dakikalık bölümünü takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, bu akşam saat 20.00’ye kadar [email protected] mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları antrenman öncesinde dağıtılacaktır.
 
Geri
Üst Alt