GKNERSOY006
Yeni Cüce
- Reaction score
- 0
Arkadaslar öncelikle merhaba USKO GAME oyuncusuyum. Oyundaki ismim KABLO iyi bilende var kötü bilen de. Gecen Hafta 30.04.2024 Cumartesi akşamı 22:00 da olan savasa girdim 30 dk oyunda kalmadım bile canım sıkıldı oyundan cıktım.Ertesi gün 01.05.2024 tarahi sabahı oyuna girdigimde Oyundaki Karakterim olan KABLO nun Üzerinin Boş oldugunu gördüm ilk yaptıgım iş Oyun Yetkilisiyle konusmak oldu. Kullandıgım Pc de keyloger hile icerikli dosyaların bulunmadıgımı ve carımın şifresinin kimsede olmadıgını bildirdim.Oyun Yetkilisi Loglardan bakmıs ve bana hıc bi şekilde trade ve pazar kurulmadıgını soyledi üzerimde +8 Raptor +8 Warior Shell Pad +8 warior Shell ayaklık ve geri kalan shellerin +7 oldugunu +1 heros +7 Favorin +1 dual mino +1 Sos str pendantımın oldgunu soledim. yetkilinin bana cevabı yakmıs olabılırsınız dedi. 3 gundur ilgilenilecek dedigi halde hıc bı ilerleme olmadı cozulmedı . Serverın durumu belli +8 den sonrası yok ben o kadar emegımı neden yakıyım kı bu esseklik olmaz mı itemlerim hatta emegimin yalan olması durumdan anlıyacagınız butun ıtemler emeklerım bosa gıttı bu USKO GAME de Hıc bi şekilde yardım goremezsıniz heycanla oynadıgım bı oyundu . yetkililerin cevaplarından sonra eskı heycanımda kalmadı. Arkadaslar USKO GAME yi tavsiye etmiyorum Oynayanada saygım var benim söyleceklerim bu kadar Kolay gelsin
KABLO
KABLO