Usko oynarken gram kasma yok Pvp swlerde acayip kasıyor yardım :((

PowerLightFlafi

Web Tasarım Programcılığı
Reaction score
0
dediğim gibi usko oynarken efect felan herşey açık kasmaıyor ama pvp swlerde hep kasıyor pc bi yardim edin..

Ekran kartı 128 mb
Ram 2 gb

Cevap: Usko oynarken gram kasma yok Pvp swlerde acayip kasıyor yardım :((

aynı sorun bendede var acil yardım gerekiyor :\ 2 gb ram 1 gb ekran kartı var pc de

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aynı sorun bendede var.
İ7 işlemci, 8 gb ram, 2 gb nvidia ekran kartı 3.00'ın üzerinde ghz mevcut ama yinede pvpde kasıyor.

aynı sorun bendede var laptopdan mı oynuyorsunuz bendede 6 gb ram i5 işlemci 1 gb ekran kartı var

Muhtemel sebepler ;

• Virus programını devre dışı bırakıp deneyin.,
  • Clientiniz'de partybar ve inventory ile ilgili uif dosyalarını siliniz.
  • Ekran kartınızın güncellemelerini çekiniz,
  • Ekran kartınız yeterli olmayabilir,
  • İşletim sisteminiz ile ilgili sorun olabilir veya oyuna ait .exe'nin işletim sisteminizle uyumluluk sorunu olabilir,
  • NETFRAME WORK 2.2 / 4.0 Güncellemelerini çekiniz.
  • Game Booster türü programlar kurarak bilgisayarınızın performansıyla ilgili olumlu değişiklilikler gerçekleştirebilirsiniz farkı oyun oynaykende hissedeceğinize eminim.
  • Görev yöneticisin'de arka planda yüksek oranda cpu harcayan programları sonlandırmak iyi bir çözüm olabilir.

Umarım yardımcı olmuşumdur saygılar,

Son düzenleme:

Soacs ve aynı yapıdaki anti-cheat sistemlerinden dolayı bu kasma ile karşı karşıya kalıyorsunuz. i7 8Gb Ram 2 Gb ekran kartlı laptopta kasıyor, P4 2 Gb Ram 512 Ekran kartlı masaüstünde kasıyor, Pentium M 2 Gb Ram 256 Ekran kartlı laptopta çatır çatır çalışıyor :) Tamamen uyumsuzluk istediğinizi yapın değişmez..

Geri
Üst Alt