Usko stİll pk atacaginiz server ardream & ronarkland

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rayas

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ocak 2014
Mesajlar
306
Reaction score
0
Puanları
16
Yaş
30
Clienti indirip oyuna başlayın 🙂)



SİTE : https://apexko.com/





Server bilgi

Versiyon : 2.066 (USKO'nun arkadasından geliyoruz)

Level sınırı : 80 (3-4 hafta sonra 83, 83 rebirth)

EXP oranı : orta-zor

Eşya düşme oranı: orta-düşük

Ekonomi : Paranın değeri var.

En yüksek upgrade: +9 zırh ve silahlar, +2 unique takılar +13 normal takılar

İlerleme planı : Yamalarla itemler konulacak

Şuanki durum: OPEN BETA 24 Nisan



Öncelikle siz değerli oyuncularımıza bir söz vermek istiyoruz: Kalıcı olmaya geldik. Pvp serverlar Dünyasında maalesef birçok server çok kısa bir süre sonra kapanıyor ve oyuncular verdiği emeğin karşılığını alamıyor. Biz hızlı para kazanıp kapatmak amacı ile değil, kalıcı olmak ve siz oyuncularımızın emeklerinizin karşılığını alabileceği, keyifli ve uzun soluklu bir server ile karşınıza çıkmak istiyoruz. Biz oyuncularımıza hak ettikleri güzel serverı vermek istiyoruz. Böylece üstünde çalıştığınız, emek harcadığınız karakterlerinize kısa süre içinde veda etmek gibi bir sıkıntınız olmayacak. Oyunumuzu zaman geçtikçe yamalar ile güzelleştirip dahada güçlenerek sizlere sunacağız. Bize bağışta bulunan yada bulunmayan bütün oyuncularımızın eşit şartlar altında mücadele edebilmesi bizim için çok önemli. Bu sebeple çeşitli etkinlikler ile bazen sizin yüzünüzü güldürmeyi amaçladık. Bütün oyuncularımız bizim için aynı değerde ve aynı şekilde muamele görme hakkına sahip.



Apex KO beta sunucusu 24 Nisan Türkiye saati ile 20:00 da açılacaktır.



Betaya katılarak kazanacağınız ödüller:

-Seviye atlayarak birçok ödülün sahibi siz olabilirsiniz!

-Seviye 60 'a ulaşmak: Beta denemesine katılmış oyuncu kazanımı

-Seviye 70'e ulaşmak: Gladiator EXP scroll

-Seviye 80'e ulaşmak: Trina's Piece

-Seviye 83'e ulaşmak: Exp premium (7 gun)



Unutmayın ki bu ödüllerin hepsini seviyelere ulaştığınız anda kazanacaksınız. Yani seviye 80 olan bir oyuncu Beta denemesine katılmış oyuncu kazanımı, Gladiator exp sc ve trina's piece kazanacaktır.



Bugları bildiren oyunculara ödüllerimiz:

Ne kadar sıkı çalışmış olsak ta belki de gözümüzden kaçan bir şeyler olmuştur. Bu sebeple siz değerli oyuncularımızdan yardım istiyoruz. Eğer beta boyunca herhangi bir bug görürseniz lütfen bunu bize bildiriniz. Çabanızı boşa çıkarmayacağız!



-En önemli bugu bildiren oyuncuya: Bug un büyüklüğüne bağlı bir ödül karar verilecektir.

-En çok bug bildiren oyuncuya: Exp premium (30 gun)

-İkinci en çok bug bildiren oyuncuya: Gryphon, valkyrie veya bahamut seti

-Üçüncü en çok bug bildiren oyuncuya: Pathos gloves seti

-Küçük bugları bildiren oyuncuya: 25-100 apex puanı arasında bug un büyüklüğüne göre değişmek üzere apex puanı.



Nisanın ilk haftasında olacak olan etkinlikler (24,25,26 Nİsan):

24 Nisan:

-100 Apex puanı. Bu ödülü bir npcden alıcaksınız. Bu ödülü sadece 24 Nisanda alabileceğinizi size hatırlatırız.

-Her bitirilen etkinlik için 25 apex puanı (Chaos, bdw)

-Beta nın başlamasından sonra muhtemel bir savaş.



25 Nisan:

-Bitirilen her etkinlik için 25 apex puanı (Forgetten temple, chaos, bdw)

-Lunar savaşı (İstila olacaktır).

-Bifrost etkinliği



26 Nisan:

-Bitirilen her etkinlik için 25 apex puanı. (Juraid, chaos, bdw)

-Lunar savaşı (İstila olacaktır)

-Kale kuşatma savaşı (Castle siege war). Kazanan klan üyelerinin her birine 50 apex puanı.



Haftanın geri kalanında seviye atlama ve ödülleri toplama şansınız olacaktır.



Mayısın (1,2 ve 3. gününde) sizi bekleyen daha bir sürü etkinlik ve ödül olacaktır.



Detaylı Bilgi

Seviye atlama:



Serverımızda level kasmak uskoda gibi olacaktır. Yani canavarları öldürecek, exp görevlerini yapacak veya oturduğunuz zaman bir miktar exp alacaksınız. Juraid Mountain, Border defence war, Chaos Dungeon, Forgotten temple vb etkinliklere katılmak size uskoda olduğundan daha fazla ödül getirecek. Böylece daha az zamanı olan oyuncularımız çok fazla geri kalmadan mücadele etmeye devam edebilecekler.

Oyundaki her canavarında küçük bir oranla monster stone düşürme şansı bulunuyor; bu monster stoneları skillbarınıza yerleştirerek kullandığınızda sizi canavarlarla dolu bir odaya ışınlar. Bu odadaki canavarları kesmek size düzgün bir miktar deneyim puanı kazanadıracağı gibi iyide bir oranda unique takı alma şansınız mevcut olacaktır. Canavarlardan çıkan paralarıda almayın unutmamanızı hatırlatırız!



Skiller:

70,72 ve 75 vb skiller, skill questleri yapılarak açılmalıdır. Bu görevin tamamlanması için gerekli olacak olan itemler asla PUS ta yer almayacaktır.





Eşya farmı:

[Temeller]

Silahlar ve zırhlar - Canavarların item oranı birazcık oynanmış olarak USKO ile benzer özellik göstermektedir.

Upgrade Scrolls - Her canavar düşük bir oranda BUS ve BES itemlerini düşürme şansına sahiptir. Eğer amacınız sadece bu scrollar ise ardream ve ronark land basedeki canavarlar bu scrolları daha büyük bir yüzde ile düşürmektedir.



[Takılar]

Sadece bir özellikle arttırma sağlayan basit takılar abbysden düşmektedir. The Hell Abyss ve the Desperation Abyss.



[Uniques]

Unique Takılar - Usko oranından biraz daha yüksek bir oranda düşmektedir. (Juraid vb içinde geçerlidir.)



Unique silahlar - Usko oranından biraz daha yüksek bir oranda düşmektedir. (Bf ve juraidi de kapsar)



[İleri seviye]

Krowaz itemleri maalesef oyun açıldığında hemen yer almayacaktır. Ancak ilerleyen zamanlarda oyunda yerini alacaktır. Krowaz zırh ve silahlarını uskodaki gibi oluşturmanız gerekmektedir. Ronark lande gidip bu itemler için gerekli oran malzemeleri elde etmek zorundasınız.





PVP:

Ronark land ve ardream başlangıçtan beri aktif olacaktır. Ardream olarak kalmak isteyen kullanıcılarımız exp barını kitleyerek yanlışıkla level atlamaktan kurtulabilirler. Bu expler seal açıldığında size döner ancak 2 milyar expten fazla depo edemezsiniz. Bu özelliği istediğinizde açıp kapatabilirsiniz.



NOT: Ronark Land Base şuan için aktif olmayacaktır. Eğer base için yoğun bir talep olursa oyunumuza konulacaktır.





Bahsetmeye değer birkaç şey daha:

Biz (Aesteris, twostars) bu serverın ana yazılımcılarıyız ve bugün gördüğünüz birçok projenin kodlarını yazanlardanız. Bu projeler snoxd-koserver projeleri kapsamında hayata geçmişlerdir.



Diğer serverların aksine -kodların orjinalıini biz yazdığımız için- bu kodlara hakimiyetimiz tamdır. . Eğer herhangi bir sorun ile karşılaşırsak ekleme ve çıkarma yapmak bizim için sorun olmayacaktır.



Diğer serverlardan farklı olarak biz bu projeleri size sunmadan önce topluma sunmaya laik olduğuna inana kadar üstünde uğraştık ve artık zamanı geldi.



Hileleri önlemek bizim ana hedeflerimizden. Biz oyunda hile olmaması için anti cheat ile çok uğraştık ve speed hack,wall hack, archer hack gibi sorunların üstesinden geldik. Böylece hilecilerle fare kedi döngüsü yaşamak yerine onları tamamen ortadan kaldırmayı seçtik.



Şuana kadar ortada olan birçok 1298 server hile ve buglarına bakılmıştır ve patchleri yapıldı. Alpha testinde oyuncularımızdan özellikle bu hileleri denemeleri ve düşünecekleri her hileyi kullanmalarını istedik. Şuana kadar sonuçlar iyi. Hatta daha da ileri giderek kendimize botlar yazarak test çalışmalarını yaptık.



Hesap güvenliğine çok önem veriyoruz, Bu sebeple bir kerelik parola uygulaması getirdik. Google Authenticator ile bunu sağlamayı amaçladık. Kullanımını size bir video ile sunacağız. Elbette bu servislerin hepsi size bedava olarak sunulacak ve asla -ileriki bir tarihtede- bunun için sizden bir ücret talep edilmeyecektir.





Asıl amacımız bu BETA süresince nedir?



[Beta] - Official için serverı test etmek. Server officialdaki durumu ile açılacak, oranlar denenecek (daha hızlı test etmek için elbette arttırıma gidilecek). Diğer özellikler aynı kalacaktır. Eğer gözümüzden kaçan veya yeni ortaya çıkan bir bug olursa official başlamadan fixlenecektir. En önemliside siz değerli oyuncularımızın görüşünü almak olacaktır!





Okumak için zaman ayırdığınız için teşekkürler,



Apex KO ekibi
 
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam