Usko Tarzı Walkry Süreli +300 hp veren

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koray_10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

koray_10

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
487
2
Sa beyler ben düşündüm düşündüm baktım item olarak iventory de giyemiyoruz giydimide gözükmüyor shellerin üstüne aklıma skill olarak koyma geldi pardon sc :D örnegin hera sc hera sc nin aynısı gibi bi tanede walkry sc yaparız süresinide 2 ay yaparız sc 300 hp vericek sadece bide walkry sekli giyecek aynı usko tarzı olur deme?

Cevap: Usko Tarzı Walkry Süreli +300 hp veren

item kiralama gibi sc yi 2 aylık yapıcaz :D skillere de eklicez bu sc lazım bu olmadan calısmıcak bastınmı 300 hp vericek hemde sheller silincek walkry gelicek güzel fikir deme :D

la yorum yapmıyonuz bari yapıpda paylaşın olmucak bişey degil hadi pamuk eller cebe :D

bide adam cıkarmak itediğinde cıkarabilmeli bence.

iyi tamam işte ts gibi zaten skillerde gözükcek sildimi gidicek okadar :D

Yapılır ama öncelikle clientin skinleri üzerinde oynanarak ek slot kullandırılmalı. ve bunu sc olarak deil asıl görevi olarak kullanılabilir. 1310 üzerindeki çalışmnalarımda clientin itemin giyilecegi slot kısmını çözersem olacak. süreli kısmı ise pus sisteminde itemi aldıgı tarihten itibaren bir ay kullanılabilir seklinde düşünülebilir. Ki zaten puslar için Trayhoper arkadasımız yapmış süre sistemini.

ya onla ugraşılmaz ya işte dedigim gibi kolay ve basit yöntem bi yapın artık ben anlattım pc xp olsa yapıp koyardımda vista server kuramıyom :F daa cok pilanım varda xp yapamıom pc yi driverlarını bulamadım :F

ya onla ugraşılmaz ya işte dedigim gibi kolay ve basit yöntem bi yapın artık ben anlattım pc xp olsa yapıp koyardımda vista server kuramıyom :F daa cok pilanım varda xp yapamıom pc yi driverlarını bulamadım :F

Şöylede olabilir. Premium itemleri her ayın 1inde verilir bir program var charlardaki id sini yazdiğin itemi siliyor. 2 ayda bi bu program caliştirilir ve itemler silinir . Yani almak isteyenler ayın 1ini yada belirlenen günü bekleyecek, almak isteyen belirli günden sonrada alır ama günü eksik kullanır böyle bir sistem olabilir. En mantıklısı ve şu an bile mümkün olanı.Yada süreli gm'lik sisteminden yola cikilrisa süreli title yaparsın Süresi bitince birdaha giyemez o valkyrieyi üzerinden nasil cikarcak dersen herşeyide devletten beklememek lazim ^^ değilmi

Son düzenleme:

güzel mantık ama bir sorun var hera scroll daelindeki silah ts olmasından dolayı gözükmüyordu ben walkry veya istediğin kıyafeti giyen npc hazırlarım ama dediğim gibi eline silah alamaz. ha şöyle bişey olur ts ile geen görünüme bir silah ekliyebiliriz ama o silah değişmez.

peki adam bu sc yi basınca dönüşeceği tip hangi job olacak :) bildiğim kadarı ile öyle oluyor hera sc yi warior da bassa priestte bassa hera oluyor bunda nasıl olacak :)

arkadaş güzel fikirler vermis ve gayet mantıklı.Fakat Bir kaç sorun olabilir bunun yerine.Walkireleri sıfırdan düzenleyim.Shell defansında olucak fakat Ör:wariorda.Str+hp vericek 4 parça walkirenin toplam verdiği hp 300 olacak.Kafalık 200..Sc yöntemiyle birçok şey yapılabilir Ör: Sadece magelerin kullanacağı bir sc basan kız mage olacak bölece Her iki cins olacak.Oyuna tad katacak Xd.Ve ben bunun üstünde çalışıyorum.Fakat forum yavaşladığı için bazı patchleri bulamıyorum :S

Uğraştırır Baya Yapanı.

Yapcaz etcez diceğine yap et.
sonra sende al quary'ye yapiştir demi. Başka ne işe yararsınız ki sadece parazitlik neden bi katkım olsun demiyorsun... Hep böyle gider bu birileri yapicak sizde alip uygulayacaksınız. Sonra db paylaşımda hemen bir konu açarsınız xxxxx DB %100 bugsuz Emeğe saygı rep cart curt. Sonra çöpe dönüşür forum şimdi olduğu gibi.

sanane lan yaparım yapmam sen ali kıram başkesermisin? fikir veriyorum istesem kendim yaparım kimseyede sölemem kendime kullanırım böle yorum yapacaksanız hic yapmayın

Daha önce düşünüldü fakat sorunları ben size sayıyım.
Birincisi buff sc gibi scler için (magictablelardaydı sanırım) görüntü stunu yok ve eklenemiyor.
İkincisi ts sc yi yapalım derseniz onada + özellikler vermek için stunu yok.
Üçüncüsü hadi verdiniz diyelim bunun cz de basılması gerekir diğer sclerle birlikte basılması gerekirki bu da çözülmedi.
Yukardada dediğim gibi buff sc gibi sclerin bulunduğu yere gerekli sütunu ekleyip ebenezerin okumasını sağlamak gerekki bunu da yapabilen var mı aranızda bilemiyorum.Gerisi client onu da herkes yapamaz malesef (:

alakası yok bunu geçen sene biz yapıcaktık şöle bi sorun war tamam hera sc gibi eklersin hera görünümünüde walkiry yaparsın griphonda yaparsın bahamutta 3 tane ayrı ayrı yaparsın hp vereni olur atak vereni falan hepsi olur süreside 1 ay da olur sürede problem degil ama userler bunu maradondamı kullancak cz de userler hera sc gibi şeyler basamıyor malesef 1299 ebenezerden dolayı cz ye geçmek isteyende silicek ve ayrıca bi problem daha wardı galiba hatırladım kadarıyla görünümü degiştiren sc yapcanız zaman skil_magicc tables neydi hatırlamıyorum buna özellik ekleyemezsiniz 2 si farklı tableslerde çünki

Geri
Üst Alt