USKO Yaratıklarını wE NPC lerını Kecon seklınde goruyorum yardm ltfn PATCH lazm!!!

Konu Yazar

valesquez

Omg-He is Cuce xD
Ocak
111
0
Arkadslar baslıktakı gıbı usko yaratıkları we npc lerını kecon seklnde goruyorum ornek olarak doom soldıer balrog chıpotera dark knıght vb vb yardm bu patch ck lazm

Cevap: USKO Yaratıklarını wE NPC lerını Kecon seklınde goruyorum yardm ltfn PATCH laz

Usko Chr Klasorunu al Kendi Clientine AT Sorunun Duzelir.

Cevap: USKO Yaratıklarını wE NPC lerını Kecon seklınde goruyorum yardm ltfn PATCH laz

attım duzelmedı dogru bılgı werın

Item klasörünü olmazsa da ondan sonra datanı değiştir

Chr yımı atıcam ıtemımı bı dogru bılgı werın beyler bılmıyorsanız da cwp a gerek yok saolun dedınızın hec bırı olmuyor

Chr yımı atıcam ıtemımı bı dogru bılgı werın beyler bılmıyorsanız da cwp a gerek yok saolun dedınızın hec bırı olmuyor

Usko Chr select atıcaksın istersen araştıra bilrsn chr Select UI İtem at sorun kalmas bizzat kendim yaptım ^^

arkadaslar onun dosyasi yokmu uplod edin

Geri
Üst Alt