USKO'daki Edit Programı Hakkında

Konu Yazar

PriestBizz

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,691
21
Edit Char Yazılımı Amerika daki Knightonline Sirketinden Yazılıyor...
Bazen Herkes Diyor Ben Edit Char Yazıyorum Onlara Sakın inanmayın cunku hepsi birer uydurmaca...

GM Tarafından Gelen Banlar : Gm ler Edit Charlara Genellikle ban atarlar ama Premium uyeliyiniz varsa hic korkmayın charınıza birsey olmaz ..

Beramusdaki Turk Gm : Orclardan RedBull

Bu nedenle Gm ban olayını Humanlardan yana kullanıyor ben oyun acıldıgından beri bu oyunu oynuyorum ne zaman Premium uyelik cıkdı ozaman uye oldum..
Charımı ben 1 haftada lvl 59 dan 63 e getirdim uzerimde full complete set +8 elixir +8 rom mage earning +4 ice belt ve amulet of mage vardı ... Gm bana bi ban atınca paypala sikayetimi yazdım ve ban 2 gun sonra acıldı ama uzerimdeki esylar ve inn host daki butun paralarım gitmis bir sekilde...

Hepinize Saygılar

(ç)alıntıdır.

Söylentiler Ne kadar doğru,ne kadar yalnış orasını bilmiyorum. Ama paylaşmak istedim :)

iyi Günler & iyi Forumlar

Saygılar PriestBizz

Cevap: USKO'daki Edit Programı Hakkında

Banlanmak isteyen statlarını 255 Yaptırabilir.

update userdata set Authority = 255 where Strong = 255 and Dex = 255

gibi Bir kodla hiç uğraşmadan tüm statları 255 olanları tek hamlede banlayabilirler yani :):)

yaptır çar ac yaptır car ac :D ban show ;)

hakkaten geçmiş olsun .. !! .. !

Son düzenleme:

Bunu yapan banlanacağını bile bile yapar :)

ßak arkadasım 1= Usko da turk gm Lik yok +25 gm Lik + sadece Şirkettekiler 2= usko da edit diye bişi yok bu kafanıza sokun bide trko ile kıyaslamayın usko yu

ßak arkadasım 1= Usko da turk gm Lik yok +25 gm Lik + sadece Şirkettekiler 2= usko da edit diye bişi yok bu kafanıza sokun bide trko ile kıyaslamayın usko yu

Arkadaşım uskoda Çok fazla Turk gm var Bunların görevide Yabancı gmlere Tercüme etmek Sonuçta oyunun %90 ı Türk.

Ben olsam 254 yapardım :) Ama yine de 255 yapanlar olmustur
Gecmiş olsn herkese

Geri
Üst Alt