v2xxx USKOGAME SUÇ DUYURUSU YAYALIM OYUNCU ARKADAŞLARI UYARALIM

Konu Yazar
Ocak
212
2
Bu server ve yöneticileri dolandırıcılık üzerine bir sistem kurmuş olup tarafımca mahkemelik olmuştur. Dün bilişim suçlarına, bugün de Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Elimde delilller var ve savcı bizzat konunun takiçisi olacağını söyledi. Soruşturma için ön inceleme tarihi 01.03.2021 Çarşamba günü olarak karar kılındı. Şimdiden tüm userlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :)
Kc satın aldırıp haksız yere ban yedim. Günlerce uykusuz kalıp asosyal bir yaşam tarzı ile zamanımı öldürdüm karşılığı da tekrar kc almam için bloke edilen bir karakter... Arkadaslar bu server daha önce de vurgun yapıp kaçmıştı yine aynısını yapacaklardır bundan artık hiçbir şüphem yok. Oynamayın demiyorum ama KC almayın oyuna para vermeyin bu dolandırıcıları daha fazla zengin etmeyin. Teşekkürler...

Uskogame 1.jpg Uskogame 2.jpg

Ekli dosyalar

• Uskogame 1.jpg
    Uskogame 1.jpg
    152.9 KB · Görüntüleme: 7
  • Uskogame 2.jpg
    Uskogame 2.jpg
    174.2 KB · Görüntüleme: 7
Serverde para karsılıgı item satışı bile oldu gm ile fotolar çekildi konusmalar felan bulursam bende atacağım.

Test ve betasında anladım o serverden bi bok olmayacagını iyiki para yatırıp başlamamışım geçmiş olsun kardeşim.

Geri
Üst Alt