Ütopya Online - Tarayıcı Tabanlı Çiftlik Oyunu [₺ kazanma imkanı]

Konu Yazar

HaydiBurada

Member
Mar
37
0
Merhaba arkadaşlar, internetten para kazanmak ister misiniz? hemde oyun oynayarak evet dediğiniz duyar gibiyim sanki...bu bir reklam değildir arkadaşlar ben yeni başladım sizde benimle birlikte başlayın kazanın istiyorum sadece, şimdi sıfır yatırım ile uzun vade de kazanabilirsiniz yada ₺ yatırımı yaparsanız kısa vade de kazanç sağlayabilirsiniz.
Ütopya Online, internet tarayıcısı üzerinden oynanan ve çiftlikte geçen bir oyundur.. mantık şu inek al süt üretsin gir sütleri oyun parasına (ÜT) çevir daha sonra ister yeni inek al yatırıma devam et istersen oyun parasını ₺ 'ye çevir kullan işte bu kadar kolay.

Oyuna KAYIT OLMAK İÇİN link'e tıklayın.

Referans Link'im: ==> https://goo.gl/IA2Cfa

Not: Referansım ile kayıt olanlara 100ÜT (Oyun parası) gelir, ayrıca ilerde kuracağım koloniye koşulsuz şartsız alınacaksınız.

Günceldir, koloni oyundaki clan sisteminin adıdır ve kurmak için 150₺ ister bir koloniye girmek hiç kolay değildir benim referansım ile kayıt olanlar ve aktif olarak oynayanları koşulsuz şartsız alacağım en azından bir girip bakın yav şaka mısınız sarmassa çıkarsınız virüs değil keylogger değil bişey değil kos koca forum dan 1 kişi mi kayıt oldu sadece :@:@

Geri
Üst Alt