( UYARI ) Wip KOpanel

_suleyman_

Database Editor
Reaction score
0
Arakdaslar kullananlar varmı bilmiyorum ama ben yeni farkına vardım WİP KOPANEL lerin Tümünde Gamesfor.net in işine yarayacak onların bildigi bi açık var...bu paneli kullanana kadar hiçbişey yoktu kullandıkdan sonra oyunda gm olmayan birisi noticeden reklam veriyor..oyunu kapatıyor..oyun acıkken tüm charları siliyor vs... 1. deiştirdim 2. yine wip kopanel kullandım ondada aynı şeyler...şuan orjinal panelimi kullanıyorum ve 3 günden beri hiçbi sorun yok..

Cevap: ( UYARI ) Wip KOpanel

Arakdaslar kullananlar varmı bilmiyorum ama ben yeni farkına vardım WİP KOPANEL lerin Tümünde Gamesfor.net in işine yarayacak onların bildigi bi açık var...bu paneli kullanana kadar hiçbişey yoktu kullandıkdan sonra oyunda gm olmayan birisi noticeden reklam veriyor..oyunu kapatıyor..oyun acıkken tüm charları siliyor vs... 1. deiştirdim 2. yine wip kopanel kullandım ondada aynı şeyler...şuan orjinal panelimi kullanıyorum ve 3 günden beri hiçbi sorun yok..
Panel Hakkında Önemli Bir notuda Ben Geceyim Sizlere.

Bu Acıgı Kapatmanız İcin Adamlar örnek 127.0.0.1/wip Diye Bir Yer Acmıslar

Wip İcine Gommmusler Admin Yeri wip Özel Yerde Edit.php vb Felan Tüm acıklar Orada Barınmakta Oralari Komple Sılmenı onerırım phpleri Sil Sorun Kalkar Kesin

3 kere kurduk kendi serverime 3 kere hacklendik aynı şekilde % 100 açıklı bir kopanel kesinlikle kullanmayın yapan arkadaşlar pmleştik forumdan bir küfür etmediği kaldı açık var dediğimiz için...

bunu hrks bilio artk :D

bende wipko panel kullanıyorum sorun yok askıdan kurtarmayı silin ve he şeyi kendinize göre editleyin 127.0.0.1 admin panelinide kullanmayın benimde userler silindi ama bunları yaptıktan sonra sorun yok

WipKO PaneL İ ZaTeN Hiç Sevmem NeDeNiNi Ben De BiLmioRuM :p

dataya girmeye useniyorsunuz sonra heck yiyorsunuz girin isinizi datadan halledein ne gerek var vipe

Geri
Üst Alt