✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
daha süper olucak merak etmeyin usko'nun system'ini biraz kurcaladım gördümki ordaki sembol koşarken uzuması için ayrı bir dxt ve n3cplug okutmuslar bizimkilerden farklı olan bunlar bunlarıda eklersem pelerin'in durumu koşarken daha uzuyacak insanın yüzüne çarpacak gibi bişey olucak :d haliyle sembolde uzicakk ..
Tekone ile birlikde çabalıoruz bakalm ne olur hayırlısı ...
Daha Süper Olucak merak etmeyin Usko'nun system'ini biraz kurcaladım gördümki ordaki sembol koşarken uzuması için ayrı bir dxt ve n3cplug okutmuslar bizimkilerden farklı olan bunlar bunlarıda eklersem pelerin'in durumu Koşarken daha uzuyacak insanın yüzüne çarpacak gibi bişey olucakHaliyle sembolde uzicakk ..
Tekone ile birlikde çabalıoruz bakalm ne Olur hayırLısı ...
konuya gereksız yazı yazanlar var devam ederlerse kitlicem ozaman goremezsınız pelerını kolay gelsın aqon![]()
Daha Süper Olucak merak etmeyin Usko'nun system'ini biraz kurcaladım gördümki ordaki sembol koşarken uzuması için ayrı bir dxt ve n3cplug okutmuslar bizimkilerden farklı olan bunlar bunlarıda eklersem pelerin'in durumu Koşarken daha uzuyacak insanın yüzüne çarpacak gibi bişey olucakHaliyle sembolde uzicakk ..
Tekone ile birlikde çabalıoruz bakalm ne Olur hayırLısı ...[/QUO
foto koyarmısın son haLındenN aqoN....