Konu Yazar legolas7890 Member Haz 453 1 26 Eyl 2009 #1 Arkadaşalr DOsya TC kapanması üzerine uzun pelerin patch download blamıyorum.Bir Arkadaş UPLARSA SEVİNİRİM..DOSYA TC linki vermeyin lütfen..
Arkadaşalr DOsya TC kapanması üzerine uzun pelerin patch download blamıyorum.Bir Arkadaş UPLARSA SEVİNİRİM..DOSYA TC linki vermeyin lütfen..
Konu Yazar legolas7890 Member Haz 453 1 26 Eyl 2009 #3 Cevap: Uzun pelerİn patch İstek yok mu hiç kimsede ya
A AytiFix Member Mar 92 1 26 Eyl 2009 #4 Cevap: Uzun pelerİn patch İstek ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN UZUN PELERİN PATCH PAYLAŞIYORUM.. Rar Şifresi: AyTiFix NOT:Rar Şifresini (AyTiFix) yazarken Büyük Küçük Harflere dikkat ediniz.yoksa çalışmaz... 2)NOT:3 Rar'ın içinden çıkanlarıda 'Item' klasörünün içine atacaksınız arkadaşlar.. Link: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Son düzenleme: 26 Eyl 2009
Cevap: Uzun pelerİn patch İstek ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN UZUN PELERİN PATCH PAYLAŞIYORUM.. Rar Şifresi: AyTiFix NOT:Rar Şifresini (AyTiFix) yazarken Büyük Küçük Harflere dikkat ediniz.yoksa çalışmaz... 2)NOT:3 Rar'ın içinden çıkanlarıda 'Item' klasörünün içine atacaksınız arkadaşlar.. Link: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Blade2000 New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 145 0 27 Eyl 2009 #5 Cevap: Uzun pelerİn patch İstek sagol banada lazımdı
hasanbaba03 New Member Şub 2 0 5 Eki 2009 #7 Cevap: Uzun pelerİn patch İstek cok saol gerceten lazımdı link kırık galiba kontrol edermisin indiremedim Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Eki 2009
Cevap: Uzun pelerİn patch İstek cok saol gerceten lazımdı link kırık galiba kontrol edermisin indiremedim
P peqcans123 Active Member Mar 1,297 0 7 Eki 2009 #8 Cevap: Uzun pelerİn patch İstek +++++++++++++++++++