HomeKO v1299 #RulerGamers # BUGUN 25.02.2021 PAZAR 23:00 DA SIZLERLE ! # Efsane 1299 olarak Dönüyor !

Konu Yazar

ruleronline

New Member
Şub
9
0
images

Merhaba Şövalyeler !
yeniden Doğuş ! 25.02.2021 23:00
FB BJK MAÇI NEDENIYLE 23:00 A LINMISTIR.
İlk Serverimzdeki yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Piyasada Sizlere istediginiz kaliteyi veremeyen serverlar oldugu için bu işe el atıyoruz.
Sizlere Uzun zamandır uzerinde calıştıgımız 1299 Version Artık sorusuz bir şekilde hazır !

RULER GAMERS [İP] : 54.38.10.52
[Server]
Count=1
IP0=54.38.10.52
[Version]
Files=1299
[IncludeExe]
Last=1299

teamspeak.png

bigfamily.knightonline.ws

Server bilgileri son 30 dakıka verılecekdır. saldırı fix amaçlı alınan bir önlemdir.
Server bilgileri konuya eklenecektir.
Geçmiş serverimizden göruntuler.

MpLnB1.jpg

7gM6Nm.png

A7517r.png

E85PJq.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben girdim inanin sizler gibi bıkmıştım sw değiştirmekten ama bunda şuana kadar hiç bir problemle rastlamadım, sadece bazı arkadaşlar luncher hatası alıyormuş, onun da çözümü basit patch atarken rar'da atan dosyayı klasöre çıkarın yani elle yapın dosya değişikliğini sonra options'u açın luncher kaçta kalıyorsa ona ayarlayın tekrar luncher açın bir kaç patch atıp giriş yapacaktır. Onu da düzelteceklermiş zaten.
Herkese başarılar, gm'ler aktif. Bug, hile vs. görmedim olmuyor da zaten soach korumasını görüyorsunuz servere girince. Diyeceklerim bu kadar Nick Machon / Human

Yeni acıldı sorun yok koruma var üstelik buyrun gelin gözünüzle görüm 1.de 1.5k np var daha ilk bosslar yeni kesildi herkes fp setle dolasıyo daha ne arıyonuz bilmiyorum

yapacağınız serverin ağzına sıçayım serverin ne full clienti indiriliyor ne patch çektikten sonra oyuna giriyor puuuh allah kahretmesin böyle server mı olur şu siteye adam akıllı full client indirme linki koyun

girmiyor aga ne yaptıysam senin saçma salak serverine girmiyor oynamayın arkadaşlar daha servere girmiyor bu serverden hayır gelmez

Geri
Üst Alt