V1310 Ebenezer,Sorunsuz Map,EVT

Konu Yazar

orhankral

Gavşo
Tem
224
2
Cz de ölünce Paranızın %50 si gider %40 ı kesen usere %10 u kraliyet bütçesine gider kral komutları ve gm komutları sorunsuzdur.Anvil upgrade fixlendi Kral Money ve Exp eventleri çalışmaktadır.
Ebenezer gercekden çok ideal ve bugsuzdur arkadaşlar smd ve evt lerde öyle güle güle kullanın

index.php

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

[ Rar Pass : orhankral ]

Son düzenleme:
Cevap: V1310 Ebenezer,Sorunsuz Map,EVT

Paylaşım için teşekkürler.

Colony Zone'de adam kesince para geliyor ve bu 1299 ebenezerlerde yok. Bunun hex kodunu verir misin?

vermeye calışcam mesaj atarım sana hazır olduğunda.

lol Ben Bunu yaptım sen mı yaptın bunu He Ne Biçimsın ya Ben Bunu Çoktan yaptım Ve 1 bucuk ay uğraştım ve Nts-KO Co-Admin'yim Alıntı bile Yazmiyon ne kadar çocuksn sen :@ Sen Hiç 1311 editlemeyi Bilmiyon Zaten. :korsanh:

By KoHalo

noldu halo paylaşım hoşuna gitmedimi benle tartışma veled sen ko first itisin sanmaki ko cuce 1310 a önem vermiyor ko firstin yalakalıgını yapıp burda bana itler gibi laf yetiştirme paylaşım bana aittir alıntı deil.

Cz de ölünce Paranızın %50 si gider %40 ı kesen usere %10 u kraliyet bütçesine gider kral komutları ve gm komutları sorunsuzdur.Anvil upgrade fixlendi Kral Money ve Exp eventleri çalışmaktadır.
Ebenezer gercekden çok ideal ve bugsuzdur arkadaşlar smd ve evt lerde öyle güle güle kullanın

index.php

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

[ Rar Pass : orhankral ]

Allah Belanı Versın orhan Emek Hırsızdır Çok yalan sölüyon Ko-master sor Benim 1311 bilgim Çok Var 1311 yöneticisiyim sen valla serefsiz Ozaman 1311 Usko moradon yerli ch generatör yapabiliyorsan yap bakalım serefsız velet senin !!!!

malmısın ne diyosun? zorunamı gitti paylaşmam ? şimdi herkesde olacağı için sendekiler değersiz kalacak da ondanmı delirdin kudurdun itler gibi db paylasımlarında koreko 1310 orjinal db yide paylaşdım sizin gibi paylaşacam diyipte milleti kandırmıyorum şerefsiz senin sülalendir it soyu sanıyosunuzki ko - master ve ko - first ailesi 1310 devrine geçeceğimiz zaman ko cuce devri geçecek ko - first devrimi baslıcak onun icinmi önem veriyodunuz 1310 a ko - firstte hayallerinizi yıkdıysam çok iyi yapmısın banlayın ko-halo yu ya durmasın bu gibi şerefsizler forumda.

verdigin maplar eksık verdıgın sql 2000 zonesıne göre ayarlı degıl ve eksık ve artı server fılesler tam olmadıgından elımde bişi yapamıyorum acaba tumu uplaya bılırmısın cunkı zone ısımlerı uyusmadıgından Ai server hata verıyor veya loc acıları herneyse elındekı fıleslerı uplarsan sevınırım sadece ebenzerle olmuyor !!

konunun lınkı
h t t p:// www .ko-cuce.net /database-paylasimlari/344213-sql-2000-de-calistira-bileceginiz-1310-database.html

boşlukları sılın !!!

orhan kral senden 1310 data ve zones dosyasını ıstıyorum yaparmısın

Bu Serefe Seni Görürsem Bir Tarafından Sikiyim Artık Çok Yalançısın Zaten Emek Hırsızlıgı Bu K[****]üce Kötü Site Ama Bu Site İnsan Degildir Hayvansınız Zaten Biz ********* Kapandık Yeni Forumuza Açıldık ***.Com Açılmış ******** / WuruCu / RoTrKO / **** / TEKONE / GelGit Bunlar Bizimle

Sizin Sikiyim BElanızın Amcıklar Herifiniz Piçiniz Evladı.

kaşarın oglu pvp kenti ko master in sende onun itisin cık git bu forumdan

lol Ben Bunu yaptım sen mı yaptın bunu He Ne Biçimsın ya Ben Bunu Çoktan yaptım Ve 1 bucuk ay uğraştım ve Nts-KO Co-Admin'yim Alıntı bile Yazmiyon ne kadar çocuksn sen :@ Sen Hiç 1311 editlemeyi Bilmiyon Zaten. :korsanh:

By KoHalo

Sahtekarmısın. Yaptığın çok şerefsizce bir iş.

burdaki banlı hesabım ascxc
ve bu benim kodevs. com daki konum. (WaterWorld)
nts-ko.com sitesinde adminin maili telefonu mevcut.

Sahtekarlıkla biyeri varılmaz.

sgelen teşekkürler açıklaman için böyle şerefsizler milleti avutuyor kendi yapımım diye paylaşım yapmazlar cıkarlarını düşünürler tekrar saol.

Geri
Üst Alt