BILAL
<b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt
- Mar
- 845
- 21
Merhaba..
Yakın Süre önce başladığım database i bitirmek üzereyim.. Bittiğinde Alım-Satım bölümünde olacak.. Birkaç SS yi sizlerle paylaşmak istedim.
Yakın Süre önce başladığım database i bitirmek üzereyim.. Bittiğinde Alım-Satım bölümünde olacak.. Birkaç SS yi sizlerle paylaşmak istedim.
• PK Server Database olduğu için extra zone hiç yok.
• LEVEL Sınırı 70
• Tüm Skiller Orjinal ve sorunsuz çalışıyor. Classlar ince ince eşitlendi
• Oyuna girdiğinizde Karşınıza aşağıda resimlerini koyduğum npc geliyor. Bu NPC de LEVEL - ITEM Seçenekleri var.. 1 Level ile başlayıp bu npc ye geliyorsunuz. NPC' de level e tıklıyorsunuz.. Sizi otomatik LeveL 70 yapıyor.. 10 level skill açma olayını yapıyor. Statlarınızı ve Skillerinizi veriyor..
• ITEM Seçeneği ise oyun içindeki bütün oynanabilir itemleri koydum. Az Sonra ssler ile göreceksiniz. Istediğiniz itemi alabilirsiniz buradan. Görev vs. değildir. [ Yani item istemiyor ]..
• Valkyrie Armor & Bahamut Armor & Gryphon Armor & Hero Armorlar ayrı ayrıdır.. Item Iconları Valentine Alliance Tarafından düzenlenmiştir.
• Savaşlar Olabilecek en düzgün haldedir
Hiçbir sorun yoktur. Birdahaki Resim paylaşımımda savaşı ele alıcam.
• Yeni Tower Sistemi yaptım ... [ Orta kuleler 2 - 3k Kenarlardaki kuleler 600 - 700 Vuruyor. ]
• Moradon Tamamen 1453.. Abuk Subuk yerlerde NPC Ler yok. SS ler koyucam yine
Gereksiz NPC Leri sildim.. Ferahlama oldu
• LEVEL Sınırı 70
• Tüm Skiller Orjinal ve sorunsuz çalışıyor. Classlar ince ince eşitlendi
• Oyuna girdiğinizde Karşınıza aşağıda resimlerini koyduğum npc geliyor. Bu NPC de LEVEL - ITEM Seçenekleri var.. 1 Level ile başlayıp bu npc ye geliyorsunuz. NPC' de level e tıklıyorsunuz.. Sizi otomatik LeveL 70 yapıyor.. 10 level skill açma olayını yapıyor. Statlarınızı ve Skillerinizi veriyor..
• ITEM Seçeneği ise oyun içindeki bütün oynanabilir itemleri koydum. Az Sonra ssler ile göreceksiniz. Istediğiniz itemi alabilirsiniz buradan. Görev vs. değildir. [ Yani item istemiyor ]..
• Valkyrie Armor & Bahamut Armor & Gryphon Armor & Hero Armorlar ayrı ayrıdır.. Item Iconları Valentine Alliance Tarafından düzenlenmiştir.
• Savaşlar Olabilecek en düzgün haldedir
• Yeni Tower Sistemi yaptım ... [ Orta kuleler 2 - 3k Kenarlardaki kuleler 600 - 700 Vuruyor. ]
• Moradon Tamamen 1453.. Abuk Subuk yerlerde NPC Ler yok. SS ler koyucam yine
Neyse Fazla uzatmadan sslere geçeyim.
Az Çok Spear-Club & One-Handed / Two-Handed ayırabilenler neyin nerede olduğunu anlar
Anlatmaya gerek duymadım. Bunlar Sadece NPC nin SS Leridir. [ Tek Bir NPC ].
Gerisi Part 2 de.
Gerisi Part 2 de.
• 0. Resim
• 1. Resim
• 2. Resim
• 3. Resim
• 4. Resim
• 5. Resim
• 6. Resim
• 7. Resim
• 8. Resim
• 9. Resim