Cevap: Vds Server kurudum ama ..
ırk secımı ekranında connectıon please waıt dıyıp kalıyor yazı degısmıyor ajuard log dosaysındada boyle bır yazı var
tarıhın 2005 olduguna bakmayın vds nın tarıhı ayarsız anlayayn arkadaslar bı el atın be
28 minutes dakika sonra eklenen:
yokmu yardım edıcek bırısı :/
2 minutes dakika sonra eklenen:
server ve db 1886 nero
ırk secımı ekranında connectıon please waıt dıyıp kalıyor yazı degısmıyor ajuard log dosaysındada boyle bır yazı var
Kod:
2005-3-1 15:23, *** 37000, 170, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax near 'Ø'., 81 AccountLoginReq***2005-3-1 15:23, *** 37000, 170, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax near 'GSGSHM0'., 87 NationSelect***
2005-3-1 15:23, *** 37000, 105, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Unclosed quotation mark before the character string ', ?)}............س;.....u;.(a+............ ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................., 446 NationSelect***
tarıhın 2005 olduguna bakmayın vds nın tarıhı ayarsız anlayayn arkadaslar bı el atın be
28 minutes dakika sonra eklenen:
yokmu yardım edıcek bırısı :/
2 minutes dakika sonra eklenen:
server ve db 1886 nero
Son düzenleme: