Vds sunucum var ebenezer c+++ hatasii lÜtfen yardim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan infaz4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

infaz4

Active Member
Tem
1,553
0
Cevap: Vds sunucum var ebenezer c+++ hatasii lÜtfen yardim.. ÇÖZENE GM LİKKKK

ARKADAŞLAR OYUNA RES ATTIM VE DAHA SONRA C+++ HATASI ALMAYA BAŞLADIM ÇÖZEBİLİİCEK VARSA [email protected] GM LİK VERİCEM.. İP 46.20.1.120

ARKADAŞLAR OYUNA RES ATTIM VE DAHA SONRA C+++ HATASI ALMAYA BAŞLADIM ÇÖZEBİLİİCEK VARSA [email protected] GM LİK VERİCEM.. İP 46.20.1.120

Son düzenleme:
Cevap: Vds sunucum var ebenezer c+++ hatasii lÜtfen yardim..

Muhtemelen krallık yada semboller ile uğraşmıssın ve tablolari bozmussun db nin sorunsuz yedeği varsa bu tablesleri guncelle yani export/import işlemi ile geri sar

evet hocam her gün yedekliyodum databaseyi nasıl geri sarıcam serveri biraz daha detaylı anlatabilrmsn :((

Kerem.Orta'nın söylemiş olduğu gibi database'den kaynaklanıyor büyük ihtimal . Table'ları kontrol et . Olmadı farklı bir database kurup sorunun database ile ilgili olup olmadığına bir bak . Ama herşeyi göz önünde bulundurmak lazım , server files'ların düzenli mi ? Map'lerin tam mı ? c++ için log bulunuyor mu ? Bunları kontrol ettikten sonra daha iyi yardımcı olabilirim .

hocam server fileslerimde sorun yok 0 db kuruyorum sorunsuz online oluyorm tablesleri bozdum sanırm serveri geri sarmam icin yardımcı olabilrmsnz bana.

Geri
Üst Alt