Ventli Mage&Priest Gir..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan a.pekcN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

a.pekcN

Member
Kas
268
0
Öncelikle cümleten selamün aleyküm arkadaşlar..
Adım burak yaş 18.
Uzun süre önce hayatıma dönüp bu illeti bıraktım fakat bazen private serverlarda rogue olarak pk atıyordum.
Yeni girdiğim bir serverda tam mage teamlara göre user damage ve pk zevkini yaşayacağımı düşünerek team kurmaya karar verdim. Daha öncede teamlarım olmuştu arkadaş ortamlarım mahalle-insidon-0rjinal-wooop ve birçok teamda bulundum.Rog charımın adı ise IPekccaNI kiminiz belki pekcan olarak tanır görmüştür.

şuan tekim oyunu bıraktığım için ne msnmi bıraktım o zamanlar nede birebir konuştuğum pek arkadaşım kalmadı illete yakınlaşmamak için sildim hepsini yada işe başladılar onlarda bıraktı.

aslında kurucu gibi değilde arkadaş ortamı yaratmak istiyorum haliyle yeri geldimi komut alır veririm bunda bi sıkıntı yok ama cok degısık ınsanlar cıkıyo halıyle sızde bılırsınız +16 yaş olursa inanın daha iyi olur.

pro mage priest belki başka swde melede yaparız ama şuan böyle iyi olur server güzel cünkü sancakko.net birincide 10k np var ben asasımla 2 saatte savaşta yenilmemize rağmen 4.5k kastım 1.5 saatte.

Team ismi Zzzınng düşünüyorum Zzzınng:

Amacımız amacım kesinlikle eğlence yani 20-30 kişiyi bır arada indirebilirsek ne mutlu bize eğlenmek için oynuyoruz sonuçta

iletişim vent2.gameservers.com 4344 www.facebook.com/pekcan7 facede eklemeden once mesaj atarsanız sevinirim gerçi şuan konuyu kurduğum saat geç belki yarın toplanırız ben ventte olucam sabahtan itibaren gene buradayım yeterli sayı toplanabilirse çıkarız pk'ya şimdiden teşekkür ederim konuyla ilgilenenler yeterli sayıda kişinin görmesi için konuyu uplarsa en azından güncel kalır herkese iyi geceler.
yarın sabah onlineyiz

Geri
Üst Alt